Plussa-tarinani

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Takana on parin vuoden hoitoputki 2xIUI,3xICSI,3XPAS kaikki negoja

ja nyt kuitenkin luomuplussaa!!!Tässä vähän tarinaa taustalta..pitkä teksti, koettakaa jaksaa :)Viimeisimmän ICSI:n negan jälkeen aloin miettimään, että josko kokeilisi jonkinlaista vyöhyketerapiaa samalla kun valmistautuu PAS:iin. Niistä vaihtoehto-

hoidoista kun on kai joillekin ollut hyötyä ( ehkä ). Aloin etsimään tietoa asiasta ja törmäsin muutaman mutkan kautta sellaiseen hoitomuotoon kuin meridiaaniterapia, josta on ollut myös hyviä tuloksia.

Pointti on jokseenkin sama kuin vyöhyketerapiassa eli kehon energia yms. virtoja pyritään tasapainottamaan akupainannalla ja meridiaanipisteiden stimuloinnilla.Otin yhteyttä fysioterapeuttiin joka tekee meridiaaniterapiahoitoja täällä Tampereella ja sovimme hoitokerrasta.

Terapeutti kertoi, että hänellä on nyt ollut muutamia samasta " vaivasta" kärsiviä naisia ja monet ovat saaneet avun tällä hoidolla.

Kävin hoidossa 4 kertaa. En todellakaan uskonut siihen, että hoidosta olisi heti apua vaan suunnittelin PAS:ia koko ajan.

Sitten kuitenkin kävi niin, että menkkoja ei vaan kuulunut.

Tein testin ja plussa!! Kaiken tämän hoitorumban ja pettymysten jälkeen siinä saamarin tikussa oli kaksi viivaa. Siinä sitä viivaa ihmeteltiin miehen kanssa :)Nyt takana rv 6+1 ja just tulin ultrassa jossa näkyi pienen ihmisalun syke..Kerroin lääkärillekin hoidoistani ja hän suhtautui asiaan ihan ok neutraalisti. Oli toki onnellinen plussasta ja ymmärsi innostukseni.En halua nyt vauhkota, että tällä hoidolla on 100% tae tms.

Tiedän, että on ihmisiä jotka eivät näihin vaihtoehtohoitoihin usko

ja se on ihan ok.

Minä uskon ja olen ikionnellinen että hoitoihin menin.Jos jotakuta kiinnostaa, niin fysioterapeutti on Sirkka Peramo.

Hänen sähköpostinsa on medichi@luukku.com ja puhelin on 050-5151751. Nämä tiedot laitoin tähän esille Sirkan luvalla.

Kommentit (4)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat