Taaperon unentarve?

Vierailija

Tässä länsimaailman lääketieteen konsensus unentarpeesta:From ages 1 to 3, most toddlers sleep about 10 to 13 hoursSuomennettuna 10 - 13 tuntia. (tarvittaessa kaivan yksittäisiä tutkimuksia)Ei ihme, että uhma alkaa vaivata jos pakotetaan nukkumaan yli tarpeen. Sitten aikuisena popsitaan unilääkkeitä, kun pentuna on oma rytmi rikottu " tomeran ja hyvän" vanhemman toimesta.Repikää tähän joku tutkimus joka sanoo, että jos taapero nukkuu esim. 13 tuntia yössä niin päiväunet ovat ehdottoman välttämättömät!

Kommentit (5)

Vierailija

Pikkuisen lähdekritiikkiä peliin ja koeta nyt hyvä ihminen sinäkin joskus niellä " hyvä äiti" - syndroomasi ja uskoa asiantuntijoita.(niin ja älä sinä nukuta yksivuotiastasi päiväunille, mutta älä tule tänne marisemaan, sitten kun koulussa todetaan oppimisvaikeuksia)

Vierailija

nukkuu 10-13 tuntia, se viittaisi jotenkin hämärästi unen tarpeeseen? Ehkä ei, pitää opiskella lisää.Ehkä ärtynyt pointtini on se, että täällä tuntuu sellaisia tohtoreita, että tietävät omien ja myös myiden taaperoiden " unen tarpeen" ja vielä kellonajat, milloin on nukuttava.

Vierailija

Mutta ne on kai teille toisarvoisia asioita. Ihmiset arvottaa asioita erilailla ja minä haluan lapsilleni tasapainoisen lapsuuden ja mahdollisuuden oppimiseen.

Vierailija

Tuossa kopioimassasi tekstin pätkässä sanotaan tarkasti suomennettuna, että _useimmat nukkuvat_, ei siis puhuta unentarpeesta pätkääkään. Ja lisäksi ei myöskään mainita, mikä osa nukutaan yöllä ja mikä päivällä. Mutta jatka samaan malliin, olet varmaan vuoden päästä tohtori. Niin hyvin olet sisäistänyt tieteellisen tutkimuksen ytimen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat