Minusta ei puoliksi afrikkalaiset lapset ole mitenkään erityisen kauniita

Vierailija

varsinkin jos se toinen puoli on suomalainen. Hirveän monella suorastaan kamalat piirteet naamassa, sellainen valkoisten terävä nenä ym.

Kommentit (13)

Vierailija

Kun tosiasiassa on ihan paskan hailee, mitä SÄ ajattelet muiden lapsista.

Kaikki lapset ovat vanhemilleen ne kauneimmat, se riittää.

Vierailija

ja tummien lasten äidit suunnilleen kilpaa haukkuvat valkoisia lapsiaMutta aika monella suomalaisella mulattilapsella on rumat kasvonpiirteet, ei ollenkaan sellaista kaunista sekoitusta

Vierailija

mies. kaikki lapseni ovat kivan näköisiä.itse pidän suunnattomasti tummasta ihosta. ei näy pahasti näpyt... punakka iho ja haileet silmät ei kovin innosta.kuopus on oikea hurmuri, suklaasilmä ja vaaleanruskea iho, nätti poika... muilla on ruskeat hiukset, paitsi yhdellä pojallani on lumivalkeat hiukset ja siniset silmät, tummilla ripsillä ja kulmilla. ei punakka sekään. tytöt ovat myös tummasilmäisiä.

Vierailija

eli Lola siis aikoinaan.Eiköhän se kauneus ole katsojan silmässä ja ihan kaikissa roduissa ja kombinaatioissa on ulkoisesti onnistuneita ja vähemmän onnistuneita tapauksia.

Vierailija

Rakastatko omia lapsiasi enemmä, jos mielestäsi eri väriset eivät ole yhtä kauniita kuin he?Voi, kunpa ihmisarvoa ei mitattaisi vain ulkoisten puitteiden mukaan!!! Varsinkaan lasten..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat