Sähkön vertalu taulukkoja ?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meille tuli ilmoitus että sähkön hinta nousee.Nyt mietityttää jos saisi ostettu halvempaa sähköä jostain. Kun on omakotitalo niin voisi ehkä teinata vaihtamalla sähköntuottaja ?Oletko äskettäin vertaillut sähkön hinta , mistä sait parhaan tarjouksen ?Millä nettisivuilla löydän vertailun ???

Kommentit (6)

Vierailija

vaihtotakuusta en nyt mene ihan 100% varmuuteen että onko sitä tässä uudessa vai ei. vanhassa oli muttei sitä käytetty joten en pitänyt vaihtotakuuta valintakriteerinä...me haluttiin uusi määräaikainen sopimus juuri siksi ettei tarvitse joka kuukausi arvuutella sähkölaskuja. enkä usko että sähkön hinta ainakaan kovin paljoa lähitulevaisuudessa laskee joten siksikin.meillä on tässä uudessa sopparissa perusmaksu ja yösähkö halvemmat kuin vanhan yhtiön sekä määräaikainen että toistaiseksi voimassa oleva hinta, päiväsähkö on samanhintainen kuin vanhan yhtiön toist. voimassa oleva ja halvempi kuin määräaikainen hinta.meidän vanha yhtiö on muuten vattenfall ja uusi KSS energia.

Vierailija

p..pitkätossu

minkälaisen sähkösopimuksen teit, määräaikaisen vai toistaiseksi ja onko teillä vaihtotakuu?

meilläkin päättyy vuodenvaihteessa määräaikainen sopimus ja nyt olisi tarjolla 150 euroa/vuosi halvempi tarjous mutta se on vain toistaiseksi voimassa oleva ilman tuota vaihtotakuuta. Eli jos oikein huonosti menee niin joka kuukausi sähkön hinta voikin nousta.

meitä houkuttaa edelleen määräaikaisen sopimuksen teko koska silloin ainakin tietää sähkön hinnan tietyn ajaksi eikä tarvii joka kuukausi vertailla hintoja

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat