hankkisitteko/olisitteko te hankkineet lapsen/lapsia

Vierailija

jos olisi varma että kahteen vuoteen ette pääsisi kahdestaan mihinkään, lasta ei saisi viedä hoitoon mihinkään ettekä pääsisi dokaamaan kertaakaan? Uskon et aika moni sanoo " ei" , siltä ainakin tuntuu kun aina lapsia nykyään viedään hoitoon. Itse voisin vastata kyllä kevyesti. Neiti kohta 2v ja ollut 2 kertaa hoidossa yön ja olisin pärjännyt ilman sitäkin jos olisi pitäyny.

Kommentit (8)

Vierailija

Tyhjää elämäähän niillä baarireissuilla täytettiin, ja " koko perheen kanssa" on kolmistaan kivampaa kuin kaksistaan.t. puolitoista vuotta kolmen perheenä

Vierailija

Meidän lapsi on vähän yli 2 v eikä ole ollut yhtään kertaa hoidossa missään, kun ei ole minne veisi. Tai olihan hän reilun kuukauden päivähoidossa, kun olin töissä, mutta siis lapsetonta vapaa-aikaa ei ole ollut yli kahteen vuoteen.

Vierailija

koetko jotenkin olevasi parempi äiti kun me normaalit ihmiset joiden lapset ovat hoidossa ensimmäisten vuosien aikana? onko siinä jotain pahaa...? rajansa kaikella tietysti mm. sillä kuka on lapsen/lasten vanhempi...

Vierailija

Meidän lapset eivät ole olleet yöhoidossa ainakaan 2,5 ekaan vuoteen, päivällä ehkä joskus pari tuntia, että voitiin käydä kaupoilla. Ja dokaamaan ei ole tehnyt mieli.Mutta muuten, jos vaan olisin tiennyt millaista tulee olemaan, kun saa kuulla kaikki haukkumiset lapsilta ja ottaa vastaan törkeät käytökset... Niin en ehkä hankkisi lapsia näillä tiedoillani.

Vierailija

Enpä tiedä mitä ylpeilemistä siinä olisi, että muutaman vuoden viettää vain koti-iltoja. Meillä se nyt vaan sattuu olemaan ärsyttävä realiteetti, joka ei ollut tiedossa kun lapsi hankittiin (juu, vedä vaan herne nenuun tuosta " hankkimisesta" , jos siltä tuntuu).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat