millainen pulkka 1,5-2-vuotiaalle?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Talven tuloon tässä henkisesti jo varustaudun ja pohdin, että pitäiskö 1,5-vuotiaalla olla vauvapulkka vai riittääkö ihan tavallinen malli?

Kommentit (5)

Vierailija

eli juuri tuollaisella 1,5-2 vuotiaalla. Pohdin itsekin " vauva" pulkkaa, mutta hyvin pärjättiin tavallisellakin. Meillä poika osasi hyvin istua tavallisessa pulkassa. Niin ja onhan niitä sellaisia isojen lasten selkänojallisia pulkkiakin. Sellaisen olisin varmaan ostanut, mutta tuo meidän ihan tavallinen pulkka tuli joululahjaksi ja hyvin pelitti.

Vierailija

Raksisuksilla ei muksua kannata rääkätä. Heti monot ja kunnon sukset, säilyy oppimisen ilo. Ja pitovoiteet alle, eivät saa lipsua!Vierailija

Meidän esikoinen oli viime talvena n. 1v2kk-1v8kk. Pulkkia oli kaksi:- Hamaxin selkänojallinen:

http://www.hamax.no/Norsk/Produktene/akebrettfarger.asp?TekstID=53

Selkänojallisista pulkista tämä taitaa olla kaikkein tilavin. Maksoi Citymarketissa muistaakseni n. 18¿.- sellainen tavallinen peruspulkka, joita on viitosella joka kaupassa.Selkänojallinen oli käytössä vetopulkkana, siis kävelyllä, ja selkänojaton tavallinen oli mäenlaskupulkkana. Arvelisin, että tänäkin talvena molemmat pulkat on käytössä.Jos teillä pulkka tulee vain mäkikäyttöön, ottaisin peruspulkan, mutta tuo Hamaxin Babybob on tosi paljon parempi vetämiseen. Siinä on lapsen takana tilaa kassille, ja sen ansiosta myös painopiste on parempi. Tavallista pulkkaa vetäessä pulkan keula nousee helposti ilmaan ja lapsi keikahtaa taakse päin.Huh huh, kun tuli pitkä selostus... No, toivottavasti oli jotain apua.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat