Huumepalstan keskustelua pimpin ajelusta:

Sivut

Kommentit (71)

" Ei sullakaan menkkaklöntit ja muut liat ole mihinkään kadonneet. Mielummin karvoissa kuin siellä. Että se siitä hygieeniateoriasta... "Siis missä siellä? ei ne sisään jää siksi ettei ole karvoja...Mä en aja kaikkea pois, mutta emättimen seudut kyllä ajelen koska tosiaan on esim. menkkojen aikaan paljon siistimpää kun klöntit ei jää karvoihin kiinni. tai valkovuodon kanssa sama juttu. Muutenkin on paljon raikkaampi ja puhtaampi olo.

sama ajelenko vai en, mut kuitenki huomaan et se tykkää huomattavasti enemmän jos on siistitty (ei posliini!) toosa. musta pimpin ajelu on NIIN normaalia ku voi olla, epänormaalimpaa on jos ei ajele ja antaa karvojen roikkua miten sattuu. mulla on tälläsiä kavereita jotka ei aja, ja mua inhottaa ne, ja ne on sanonu mua " paskantärkeeks" ym ku ite ajelen. myöhemmin ne avautuivat et no ok, eivät ajele sen takia koska tulee näppyjä ym. sanoin et käyttäkääpä vaikka veetin voidetta. ja sen jälkeen rupes muijat tosi toimiin.

mun yleistys on se, et jos välittää miehensä ja omasta mukavuudestaan esim suuseksin aikana, niin silloin vois pikkasen kyniä sitä puskaa pois. mä en ainakaa nuolis puskaa. ihmiset jotka on liian laiskoja/jotka ei seksistä niin välitä/joille tulee näppyjä, niin ne väittää siistimisen mukavuutta vastaan.

joku varmaan oikeestiki luulee et jos ajelee, niin väheksyy pesun voimaa. kaivapa se herne nyt pois nenästä, ei ku anteeks, kaiva se herne pois puskastas.

Eikö se nyt ole ihan jokaisen oma asia? Miten Riittaa voi haitata, jos Marja ei ajele alapääkarvojaan. Miten helkatissa se voi mitenkään liittyä Riittaan?

että nainen ajelee koska kokee itsensä rumaksi ja ällöttäväksi karvaisena. Miksi ihmeessä naisen ruumiiseen normaalisti kuuluva asia olisi ällöttävää? Mistä ihmeestä on tullut tuollainen keinotekoinen käsitys? Minä en ainakaan halua viettää koko elämääni taistellessa " kammottavaa" karvoitusta vastaan, on minulla muutakin tekemistä. Ajan sääreni silloin tällöin, kainaloni useammin ja alapään joskus, mutta en todellakaan halua kehittää mitään vainoharhaista karvajahtia. Yksikään mies ei ole ikinä kommentoinut tai suhtautunut inhoavasti vaikka en olisi karvojani ajellukaan, kyllä niillä on yleensä ollut ihan muu mielessä... Ja mikä ihme siinäkin on että kaikenlaista täytyy tehdä että kelpaa miehille. Hoh hoijjaa, jos ei kelpaa niin olkoon ilman. Saan olla sellainen kuin itse haluan, minun ei tarvitse olla sellainen kuin mainosten tai pornon naiset.

Vierailija:

Lainaus:


huomasin, että pari vain oli naturellia. Yhdellä naisella oli karvoja jopa peräaukon ympärillä, muilta, jotka näin, oli raakattu ainakin häpyhuulista ja emättimen ympäriltä.

Itse olen näitä vauhtiviivamimmejä, jotka nyppii karvat häppäreistä ja peräaukon ympäriltä.
Kuinka sä pystyt nyppimään karvat peräaukon ympäriltä ? Taidan olla aika akrobaatti. Itsellä ei ole sellaisia karvoja perseessä että niitä pitäisi nyppiä. Oletkohan apinan sukua, jos noin karvainen olet....HYI. KarvaPERSE=)))

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat