Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vieläkin on silmät turvoksissa, kun piti ulista ennen nukkumaan menoa tuon dokumentin takia.

Muistakaa olla onnellisia, että olette terveitä ja varsinkin terveistä lapsista!!!!!!!

Seluliittini tuntui taas pieneltä...huoh, miksi pitää aina palauttaa maanpinnalle ennenku muistaa asioiden tärkeysjärjestyksen?

Sivut

Kommentit (26)

ensin selitettiin taudin vaiheista pitkään, sitten sai siirrännäisen ja yhtäkkiä sanotaan, että kuoli... eikä oikein selitetty, että mihin sitten loppujen lopuksi kuoli.Miksi eivät antaneet sitä siirrännäistä sillon, kun hän oli vielä paremmassa kunnossa?

Kun tulee jotain todella järisyttävää elämässä,niin niitä voimia yllättäen löytyy jostain.Mutta jos tilanne helpottaa tulee romahdus myöhemmin.Puhun kokemuksesta

Tytön ja äidin olisi ollut parempi luovuttaa eikä vaan jatkaa ja jatkaa kamalia hoitoja! Mutta kun sitä elämänhalua oli niin paljon tässä tytössä!!! Aivan ihana lapsi! Miksi näin pitää toisille käydä?

Varmasti vanhemmille vaikeaa tuollaisessa tilanteessa miettiä onko lapsen eduksi kärsiä rankat hoidot vai lopettaa kaikki turhat toimenpiteet?! Aina olen ollut sitä mieltä, että liika on liikaa eivätkä mitkään hoidota auta, kun päivät täytyy. Tuntui rääkkäykseltä nekin hoitokokeilut, joita tytölle tehtiin

mieheni sairasti lapsena leukemian, joten meillä tuon taudin hoitoa on ahkerasti tutkittu. Selviteltiinpä aikoinaan sitäkin miten tuo periytyy jne.

Eikä se syöpää sairastanut tyttö tavanomaiseen hengitystieinfektioon kuollut, vaan vaikeaan sieni-infektioon, joka ei edes perusterveelle ihmiselle tule. Ihminen on täynnä erilaisia bakteereja, meillä on niitä limakalvoilla ja suolistossa pilvin pimein, mutta ongelma niistä tulee siinä vaiheessa kun oma vastustuskyky on nollassa, niinkuin sillä sairaalla lapsella. Meille terveille ihmisille vaarattomat bakteerit, sienet ja virukset voivat olla kuolemaksi ihmiselle jolla ei ole omaa vastustuskykyä.Järkyttävintä tässä mun mielestäni on, että parempaa keinoa hoitaa uusiutunutta leukemiaa ei ole, kuin tämä että tuhotaan osin terve luuydin (ja siinä sivussa vastustuskyky) ja siirretään sitten uusi tilalle, joka toimii 30% todennäköisyydellä. Eli jos lapsi selviytyy niistä raskaista valmistelevista hoidoista, myös leukemia on voitettu. Tässä tapauksessa niin ei käynyt. Tai siis leukemiasta päästiin, mutta infektio oli tappava.Asiaan sen enempää perehtymättä, en menisi moittimaan lapsen perhettä huolimattomaksi. Kyllä ne tietävät tilanteen! Syöpäsairaan lapsen perhe ei juurikaan vieraile muissa lapsiperheissä, kerhoissa, tai edes kulje julkisilla liikennevälineillä. Miksi? Koska he suojelevat sitä sairasta lastaan uusilta tartunnoilta, ja viettävät aikaansa siellä muutaman neliön eristyshuoneessa viikko/kuukausikaupalla lapsensa kanssa.

Ja näinhän pakko tehdä ennen luuydinsiirrettä. Ja vaikka kunto olisi ollut jopa kohtuullinen, tajuat kai että jos ihminen on täysin puolustuskyvytön pöpöjä vastaan, voi pienikin pöpö tappaa.

moniko sanoisi että lopetetaan hoito, jos olisi omasta lapsesta kyse. Mä luulen että jatkaisin niin kauan kuin olisi pienikin mahdollisuus että lapsi paranisi.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat