Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko muilla tälläisia aamuyön ärisiöitä kotonaan. Ärinät alkaa yösyötön jälkeen ja saattaa kestää koko syöttövälin. Yritän röyhtäyttää erittäin hyvin syötön jälkeen. Päivällä tällaisia ärinöitä ei ole.Aloitin tänään biofilus-maitohappobakteerit niin itselle kuin vauvallekin.Imetän ja annan osittain korviketta. Taitaa mennä suhteessa 50/50.

Kommentit (3)

Meillä äristään ja öristään lähes aina unen jossain vaiheessa. En ole pitänyt sitä mitenkään kummallisena.. olisikohan pitänyt?! Mielestäni se ei liity mitenkään ilmavaivoihin, pikemminkin jumppailuun, jota poitsu samalla suorittaa. Olen syönyt maitohappobakteereja jo odotusajasta lähtien, joten ainakaan meillä se ei ole örinöitä ehkäissyt. Niin ja poika on 5vkoa myös.

että eipä ole nyt 4kk vanha poikani ärissyt aikoihin. Minuakin " ärsytti" ja toisaalta huolestutti se poikani ärinä ja murina jota se teki joka aamuyö. Mutta nyt kun mietin niin ei ole kyllä ärissyt kuukauteen ainakaan joten varmaan liittyy vauvan ilmavaivoihin tai kakan tekemiseen ja kun ilmavaivat yms. helpottaa niin loppuu ärinät.

Jännä juttu muuten miten kaikki tuttavatkin tästä ovat puhuneet että heidän vauvat on murisseet ja ähisseet ihan pieninä joten kuuluu vissiin vauvan kehitykseen. Älä ainakaan huolissas oo :) Mutta omaan nukkumiseen se kyllä vaikuttaa kun meillä ainakin ärisi kovalla äänellä!

Tuonne jonnekkin kahteen kuukauteen asti sitä ärinää kesti ja sitten pikkuhiljaa loppui. Kysyin siitä neuvolassa ja ihan normaalia kuulemma on. Ärsyttävää kylläkin, kun jouduin pitämään korvatulppia, että sain itse nukuttua!Rosa

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat