Kärsiikö lastenvaunut aina lentokonematkalla?!?

Vierailija

Olemme lähdössä joulukuussa kanarialle kahden lapsen kanssa. Ainakin toiselle pitää ottaa rattaat mukaan, kun on vasta 1v. Mutta, meillä on nyt ihan tuliterät rattaat ja matkarattaat, joten menevätkö tuolla lentomatkalla huonoon kuntoon heti? Miten niitä siellä käsitellään? Ja saa´ko Suomen päässä jonkun suojapussin rattaille kentältä? Eli miten kannattaisi menetellä, ostaisinko jotkut risat rattaat tuon matkan käyttöön, vai uskallanko ottaa uudet?

Sivut

Kommentit (16)

Matkarattaat (chicco clik clak) on olleet n.10 kertaa reissussa mukana ja pysyneet ehjänä. Emmaljungan kuomurattaat olleet 2 kertaa mukana. Ekalla kerralla vääntyi runko ja toisella kerralla hajosi kuomu. Aika rajusti niitä matkatavaroita viskellään kentillä. Ei ehkä täällä, mutta mitä maailmalla reissatessa on tullut nähtyä.

En tiedä miten niille kävi mutta Saksan matka oli kyseessä. Ihan pelkkä reittilento. Nyt itse emmin uskallanko ottaa uusia Emmaljungia lainkaan mukaan. Tosin meillä ei ole sellasia jotka sais vauvalle nukkumapaikaksi kuin nämä...hmmm...en kyllä halua että vaunut rikkoutuvat.

mutta tulivat likaisiksi. Suomesta sai pussin, mutta luulimme, että saa sitten Englannistakin, eikä saanutkaan. Joten säästä Suomesta saamasi pussi myös paluumatkalle!

Mulla olisi tarjolla vanhat mut ehjät ja toimivat peg prego (meniköhän oikein??) matkarattaat jotka vois täältä vaikka suklaalevyllä lunastaa.

Täällä Suomessa saat lentokentällä rattaille suojapussin, se kannattaa säilyttää, koska takaisin päin tullessasi sellaista tuskin ulkomaisella kentällä sinulle löytyy.Jos rattaat ovat kunnolla kokoontaittuvat, saatat saada ne koneeseen saakka, käytäntö sen suhteen vaihtelee aika lailla. Mutta isot vaunut on laitettava aina matkatavaroihin.joten mikä estää ottamasta vähän vähemmän tuliterät matkaan? Itse sain sellaiset tämän lehden osta&myy-palstalta ihan ilmaiseksi edelliselle reissullemme. Ei harmittanut, kun jätin ne Espanjaan (en viitsinyt raahata mukaan).Finnair korvas uudet ja kun liike maksoi vanhoista (runko vääntynyt) vähän, niin saatiin uudet ja paremmat tilalle, niin ei niin haitannut. Nyt ollaan taas lähdössä ja otan vanhat rattaat mukaan, niin harmita jos hajoaa...

Meillä oli mukana vanhat chiccot, runko vääntyi ihan solmuun. Kiva oli työnnellä hiki hatussa.. Onneks ei ollu uudet. Pussin saa mutta muista säilyttää tosiaan tulomatkalle.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat