Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

nauhakengät kateissa, onkohan niitä missään?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tarkoitan sellaisia, jotka tukevat nilkkaa. Pojulla kun on ns. lättäjalka. Tarrat eivät riitä (ohjeet neuvolasta ja kenkäkaupasta), nauhat pitäisi olla, vetskari helpottaisi käyttöä. Pionit oli viime talvena, mutta niissä on ihan liian matala varsi (nilkkoja palelee, ei tue tarpeeksi). Maihareista haaveilin, mutta kauppias ilmoitti, että kyllä niitä vielä viime vuonna oli , mutta tänä vuonna lopetettiin kokojen 27-30 valmistaminen. Vanhemmat kuulemma tykkäävät kosteussuojatuista tarrakengistä. Sopiva koko olis 28, joten muutama vuosi vielä odotellaan tuota 31:stä.

Kommentit (2)

Tepsut kotimaiset, karvavuorilliset nauhakengät, joissa todella korkea varsi ja vetoketju varressa. Pitävät myös vettä, ja niitä valmistetaan kokoon 30 asti. Valmistaja on hollolalainen Seribon Oy, ja niitä löytyy esim. Sokoksista ja Stockmannilta.

Davisista tiedän vähemmän, mutta sitä on myynnissä ainakin Stockmannilla ja hyvin varustetuissa kenkäkaupoissa (K-kenkä). Koista en ole varma, mutta kenkä on suosittu mm. vammaisten kenkänä.

T. emmakaisaPoiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat