Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kyllä ottaa koville nämä aamut, kun 2v 10kk ikäinen poikani on sitä mieltä ettei mikään onnistu. Huutoa ja raivoamista kaikesta. Väärät vaatteet puetaan päälle ja aamupalaksikin olisi pitänyt olla jugurttia eikä kiisseliä. Niinpä tietysti.Hoitoon ei huvittaisi lähteä, mutta kuitenkin pitäisi olla jo tarhakavereiden kanssa leikkimässä... jne jneÄitikin on ihan hölmö, kun ei tottele määräysyrityksiä. Tuttu huuto on pojalta: minä haluan!Kyllä on hankalaa pienen uhmaikäisen elämä.

Selkeämpiä päiviä odottaen taaperretaan eteenpäin :)

Kommentit (3)

Vähän voi helpottaa, jos annat joissakin asioissa tehdä valintoja, esim. annat kaksi vaihtoehtoa mistä saa valita kumman ottaa. Toimii ainakin vaatteissa hyvin. Tosin, joskus on kyllä sellaisia tilanteita että kumpikaan valittavista ei kelpaa vaan pitäisi olla ihan joku muu vaihtoehto, etenkin jos lapsi arvaa että sitä ei ole...esim. jos saa valita että ottaako omenaa vai banaania niin pitäisikin olla vesimelonia....No, kyllä se helpottaa, meillä on 3,5 vuotiaan kanssa jo paljon vähemmän noita keskusteluja kun vertaa mitä oli vuosi sitten.

Joo, kyllä yleensä tuo, että antaa valita auttaa, mutta näinä aamuina ei. Tänään valittiin kahdesta paidasta ja poitsu päätyi lentokonepaitaan. Mutta pukiessa olikin sitä mieltä, ettei se miellytä vaan autopaita onkin parempi. Joten siinä vielä annoin periksi ja kaapista otettiin tuo paita. Mutta kuten arvata saattoi niin sitten olisikin pitänyt olla se lentokonepaita. Ja itku ja parku oli mahtavaa, kun joutui sitten siinä autopaidassa lähtemään. Onneksi näitä vaikeita aamuja on melko harvassa.Ja autoon päästäessä olikin kyydissä aurinkoinen poika :)

kun oltiin hoitoon lähdössä väärällä autolla! Heitti pitkäkseen pihalle ja parkui. Yritä siinä sitten 2 vuotiaalle selittää ettei äidillä ole kuorma-autokorttia niin ei voida " Meesulla" mennä....On ne kuitenkin niin ihania =)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat