Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (14)

rivakka palvelu, lennot aina aikatalulussa, laukut tulee hihnalle nopeasti.... ja viimeksi lippu maksoi 5 senttiä..... ja miksiköhän en uskaltaisi??

olihan Ryanairilla se erittäin vakava vaaratilanne Tukholmassa pari kuukautta sitten, oli lähellä ettei kaikki kuolleet. Johtui lentäjän väsyneisyydestä että sillä tavalla siellä päästetään lentäjiä lentämään.

Pakkohan sen koneen on laskeutua jos toinen moottori sammuu. Tai voisihan sitä kyllä lentä yhdelläkin mutta ainahan jos moottori sammuu niin laskeudutaan oli lentoyhtiö sitten säästänyt turvallisuudessa tai ei.

Vierailija:

Lainaus:


tuossahan toimittiin ihan oikein? ei säästetty turvallisuudessa, huono esimerkki ainakin tähän viestiketjun..

siitä pitää kansainvälinen ilmailulaki huolen: se ei erottele lentoyhtiöitä perinteisiin ja halpalentoyhtiöihin.mutta omalla kohdalani lippujen peruutus- ja vaihtamisehdot eivät kohtaa tarvetta joten lennän aina perinteisillä yhtiöillä. toki liput maksavat enemmän, mutta peruutuksen tai myöhästymisen sattuessa ehdot ovat huomattavasti paremmat.esim. kerran lento oli buukattu yli ja minulta tultiin kysymään, haluaisinko lentää puoli tuntia myöhemmällä lennolla, saisin siitä hyvästä 270 euroa. no, silloin sattui sopimaan joten otin rahat ja matkustin puoli tuntia aikataulustani jäljessä..:0)kiinnitettllin hyvin huomiota, lentoemäntä vaiensi etupenkissa istuvan rouvan, joka jutteli turvallisuusinfon aikana ja sanoi, että tämä on todella tärkeää. Samoin Turvallisuusohjeet oli tarrattu pöytään kiinni ja olivat siten hyvin näkyvillä.Lento aikataulussa ja hinta hyvä. Suosittelen. Joo, ja lapsiperheet lasketaan koneeseen ekana, joten kaikki lapset ovat koneen etupnekeillä ja seuraa on toisilleen, kuin muitakin ympärille.Haittana on tietysti matka Tampereelle, kun Helsinki-Vantaa on tuossa lähellä.

Ihan normaali halpalentoyhtiö... joillakin suomalaisilla on outo käsitys, että vain Finnairin koneet pysyy ilmassa ;o) Mutta hyvä niin, jääpähän meille enemmän paikkoja Ryanairille ja muille halpalentoyhtiöille. Ja mikäpä siinä jos haluaa maksaa moninkertaisen hinnan.Olen lentänyt paljon Ryanairilla, eikä meillä ole koskaan ollut mitään ongelmia, sen sijaan Finnairilla niitä _on_ ollut- mm. kerran Finnair unohti ilmoittaa meille että heidän lentäjänsä lakkoilevat, eikä lentomme lähden ollenkaan-menimme kentälle todetaksemme asian- myöhästymisen takia missasimme kaksi jatkolentoa ja jouduimme yöpymään lentokenttähotellissa Lontoossa. No, Finnair korvasi kustannukset- tosin usean kuukauden viiveellä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat