Vierailija

Millaisia kokemuksia teillä on lasten kanssa matkustamisesta ulkomaille? Lapsemme olisivat 7v ja 1v 10kk kun lähtisimme viikoksi lomalle. Olisiko se leppoisaa lomailua perheen kanssa vai ylihuolehtivan bakteerikammoisen äidin painajainen?

Kommentit (7)

Kaksi lasta 8v ja nyt 8kk toinen. Ensi kesänä olis tarkoitus lähteä joten nuorimmaisella olis ikää silloin puolitoista. Siinä iässä kaikki taitaa mennä suuhun..eli minuakin kiinnostais tietää kannattaako lähteä?

mukana ollut vauva-ikäinen eli paikalliset vaipat ja purkit on tullut kokeiltua. Vanhempani viettävät siellä eläkepäiviään joten asuminen oli meille helppoa. Bakteereja en ole joutunut kammoamaan, paikalliset rakastavat lapsia ja ovat ystävällisiä auttamaan. Minne päin olette suuntaamassa?

Lomapaikkamme olisi Barcelonan lähellä sijaitseva Salou. Ihanteellinen pikkukaupunki lasten kanssa, sillä vieressä on euroopan toiseksi suurin huvipuisto. Otitteko lapsille jotain ylimääräisiä rokotuksia? Entä paikalliset purkkiruoat? Maistuivatko lapselle ja ovatko turvallisia?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat