Vierailija

Ostin apteekista uusia Aconin testejä. Testi reagoi ohjeen mukaan jo ennen kuin vuodon pitäisi alkaa. Se testi on sellanen pieni kotelo, " kasetti" johon tulos tulee ja maksoi n 3,5 euroa.

Onko kenelläkään kokemuksia näistä testeistä taikka tästä merkistä?

Vuodon pitäisi alkaa parin päivän kuluttua, ovuloinnin mukaan laskettuna. Tein testin ja siihen ilmestyi todella haalea viiva, " haamuksi" täällä sellaisia ehkä kutsutaan?

Onko tässä merkissä joku viivanpaikka yms?

Tiedän että parin päivän päästä näkee että alkaako vuoto vai eikö mutta kun olemme aloittelemassa tutkimuksia niin sitä on etten sanoisi malttamaton....

Kiitos jos vain viitsit vastata!!!

Kommentit (5)

olen tuolla kanssa tehnyt n.viikko sitten... ja todella aikaisessa vaiheessa!!!

haalea viiva tuli mullekkin, ja tässä sitä nyt sitten voidaan " paksusti" ;)

Niin kun siinä testissä näkyy niin älyttömän haalealla se toinen viiva niin ajattelin että siinä kuuluukin olla joku " viivanpaikka" ? Viivassa on kylläkin aavistus väriä. Jos oikein nopeasti testiä katsoo niin ei ehkä huomaa tätä viivaa ollenkaan... No, toivotaan parasta. Kohta 2 vuotta takana yritystä. Onnittelut muille plussanneille!

Itselläni kävi juuri samanlainen juttu, viiva oli NIIN haalea että luulin jopa kuvitelleeni sen =) Nyt sitten ollaan onnellisesti raskaana 12 viikolla =)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat