Vierailija

Kommentit (11)

Vierailija

Aurinko paistaa niin ihanasti tulee heti paremmalle tuulelle. Olen tässä siivonnut kun matotkin voi viedä ulos tuulettumaan. Ajattelin vielä haravoida pihamaata.

Vierailija

Ainakin näin päivisin, minäkin mietin sitten " syvällisempiä" nukkumaan mennessä.. ;) Kaksi yötä nukkunut levottomasti, joten vähän sellainen väsy olo, mutta kyllä se taas tästä kun saa nukkua.

ap

Vierailija

ttiin pienimmäisen lelukori. Pöydät vielä järjestelemättä ja pyyhkimättä. Muuten oikeastaan aika mukavaa. Kun ulos pääsisi jossain välissä, mielellään yksin ja valoisaan aikaan, olisi kiva. Yksi kukkapenkki pitäisi hoitaa talvikuntoon. Jospa pitäisi pienen tauon siivoamisessa, ja päiväruokinnan jälkeen neuloisi vähän.

Vierailija

kaiken maailman murheita.päivät menee kevyesti mutta illalla sängyssä tulee kaikkea kurjaa mieleen.Nyt väsyttää hirmusesti.kiitos kysymästä.Mitäpä itsellesi?

Vierailija

Ostettiin just aivan ihana asunto!!! Täällä sitä laitellaan... Stressiä tuottaa tentit ja koulujutut ja yksi tosi vaikea kurssi josta en varmaan pääse läpi :(Mitäs ap sinulle kuuluu:)?

Vierailija

Korjaaja otti ja lampsi likaisin kengin vaaleilla matoilla ja jätti kamalat kurajäljet. Joku luonnonlaki varmaankin. Harmittaa siis, etten muistanut rullata mattoja pois.Muuten kuuluu oikein hyvää, kiitos kysymästä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat