Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten tuttipullolla syötetään maitoa vauvalle (vastasyntyneelle)?

Vierailija

- pidänkö taukoja vai voinko juottaa koko satsin iman taukoja?

- kuinka paljon vastasyntynyt voi juoda korviketta kerralla? En varmaan lämmitä koko 1dl=100 ml pakkausta kerralla?

Kommentit (11)

Sairaalassa sanottiin, että jos kovasti ahmii maitoa, niin kannattaa tauottaa, muuten tulee helpommin puklu. Minkähän ikäinen vauvasi on nyt? Ei kannata koko satsia kerralla lämmittää, luulisin, että joku 60 ml riittää. Tosin on vaikea sanoa kun ei tiedä vauvasi ikää. Voithan toisaalta lämmittää nyt ekan satsin kokonaan ja kokeilla, paljonko vauvasi juo kerralla, niin ensi kerralla sitten osaat suoraan lämmittää sopivan määrän korviketta.

Lähdetään siitä 10-20 ml kerralla! Jos nyt menet tuttipullosta lykkäämään puoli desiä korviketta voit olla aika varma, ettei se oma maitosi nouse koskaan. Rinnan on nyt tärkeää saada paljon stimulaatiota=imua, ja vauva ei korvikkeella turvotetulla masulla jaksa imeä. Näin se vain on.

Hyviä vinkkejä löydät täältä http://www.imetystukilista.net/

tarkemmin täältä http://www.imetystukilista.net/faq/alku.php

ja http://www.imetystukilista.net/faq/riitt.phpJuo paljon, yritä levätä, ole ihokontaktissa vauan kanssa ja anna hänen imeä aina kun haluaa. Vältä tuttipulloja ja tutteja! Etkö tosiaan saanut sairaalasta mitään neuvoja lisämaidon antoon? Entä neuvolasta?

tai jostain muusta syystä ei voi imettää.minä itse en ihan vastasyntyneelle korviketta antanut mutta eiköhän sitä syötetä samalla tavalla pullosta kuin vanhempaakin vauvaa

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat