Mikä täällä olleista ketjuista on jäänyt mieleesi pyörimään?

Vierailija

Semmoinen, että ´mietit, " mitähän sille ja sille kuuluu.."

Minua jäi mietityttämään oliko se viime joulun alla se äiti joka sai seurakunnalta vanhan ruokakassin. Toinen oli se äiti mikä uhkasi, että tekee lapsilleen jotain, kun ei jaksa..

En tiedä olivatko provoja, mutta mietin joskus mitä heille kuuluu, toivottavasti hyvää.

Kommentit (12)

samoin sitä amerikan julkkiksen tyttöystävää.Yhtä jonka mies meni " risteilylle" ja löytyi " ystävättären" luota vahingossa. Toivottavasti hänellä menee hyvin.Muistan sen yhden joka mietti onko mies homo, ja miehen äiti oli väittänyt että tämä on raiskauksen tulos:( vaikka oli ollu suhde. Kuinkahan siinä kävi.

että olisin sitä pohtinut jälkikäteenkin. Kun suljen palstan, jäävät nämä ' ihmiskohtalot' koneelle ja muistan niitä ehkä vasta sitten, kun luen niistä uudelleen (joku on nostanut ketjun tai muistuttaa niistä muuten).

Tosi pitkä jatkokertomus, mies harrasti autourheilua ja naispuolinen ystävä samoin, hotellissa oli yövytty jne. nainen oli pettänyt miestään joskus kerran, ja niillä oli kolmivuotias lapsi.Mitähän sille kuuluu?

täällä on paljon myös mukavia ja hyviä ihmisiä, jotka olisivat valmiit auttamaan apua tarvitsevia.

Annettaisi lasten tarvikkeita ja vaatteita. Ja eikös siinä seurakunta-ruokakassi-ketjussakin, jotkut olisi olleet valmiita jopa käymään kaupassa sille ap:n perheelle? Uskomatonta, että näitä hyväsydämisiä vielä näkee! Kiitos teille!

jotenkin kumma tai jotain, eikä se suostunut kertomaan kuka tää mies on. Mutta palasi asiaan myöhemmin ja kertoi että deittailevat yhä. nyt en oo siitä mitään aikoihin lukenut.

jäin miettimään että onko provo vai totta, kun kuulosti kuitenkin ihan aidosti ihastuneelta ja oli huolissaan että onko mies tosissaan vai ei.

muistatteko?

Vierailija:

Lainaus:


Siitä tuli niin pitkä ketju, etten vieläkään tiedä menikö sillä ap:lla raskaus kesken, mitä muistaakseni pelkäsi, vai jatkuiko.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat