Säilyykö kakku jos sen tekee valmiiksi pe ja sitä tarvitaan su?

Vierailija

Kommentit (4)

Ainakin kuorrutus kannattaa tehdä su, varsinkin jos laitat kermavaahtoa. Kyllä sen sekä näkee että maistaa, jos kakku on pari päivää vanhaa.

Kakkupohja kyllä säilyy, mutta perjantaina tehty kakku on kyllä sunnuntaina " vanhaa" , siis sen maistaa, ettei ihan tuoretta ole tarjolla, syötävää kyllä on, muttei hääviä.

Kermakakku, tee pohja ajoissa ja säilytä ilmatiiviisti ettei kuivu eikä ota hajuja, mielellään kylmässä. Täytä vaikka illalla (ei kermaa kuitenkaan) ja koristele kermalla vasta aamulla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat