Vierailija

Ollaan menossa korvatulehduksen ja flunssan takia lääkäriin. Isoveljelläkin on sama flunssa, voikohan lääkäri katsoa toisenkin samalla? Tai siis tekeekö ne yleensä niin?

Kommentit (14)


vaan sanoo, että jokaiselle varataan oma aika.Mielestäni ymmärrettävää, eihän yksi " ylimääräinen" aikatauluja pahasti lipsuta, mutta jos jokainen tuo pikkuveljen mukanaan, niin..

katsoa samalla lapsen korvat. Sanoi, että onnistuu, kunhan hän vain etsii lääkärille lapsen paperit valmiiksi. Jos olis ollut ihan älytön kiire, ei olis varmaan onnistunut tai jos lapsen " ongelma" olis ollut aikaavievempi. Soita tk:en ja kysy onnistuuko, jos saisitte vaikka tupla-ajan.

TK:ssa voi olla 15min ajat/potilas ja joskus on päällekkäisiä ajanvarauskia eli 2 potilasta laitettu klo 10.00 ja 10.15 taas seuraava eli todellisuudessa aikaa 7,5min/potilas, joten ei siinä kyllä ehdi enää ylimääräisiä katsomaan! Tietenkin jos on sellainen luksustk, jossa on vastaanottoajat 30 min, niin voi ehtiäkin ylimääräisen ennalta ilmoittamattoman katsomaan siinä välissä. Kysykää, kuinka pitkä aika teille on varattu, ja AINA MIELUITEN VARATKAA AIKA SILLE TOISELLEKIN LAPELLE; josa haluatte hänetkin katsottavaksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat