Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Vieläkään en tiedä tuleeko tästä kummusta tyttö vai poika, mutta pojalle olemme onnistuneet nimen keksimään ihan itse. Helmikuussa sitten nähdään kumpi tuli..Sairaala haluaa esitietolomakkeeseen nyt jo nimet hätäkastetta varten, joten kovasti kaipaan apuanne.Tyttölapsen etunimeksi olemme kaavailleet Vilmaa. Kaipaan kivoja ehdotuksia toiseksi ja kolmanneksi nimeksi. Saa olla harvinaisia nimiä, kuitenkin ehdotusten tulisi olla suomalaiseen sukunimeen ja kielimaailmaan sointuvia.Jään jännityksellä odottamaan ehdotuksianne.

Sivut

Kommentit (32)

Vilma Iisa Kirsikka

Vilma Annu Marjuli

Vilma Vuokko Inkeri

Vilma Eini Kerttuli

Vilma Siiri Onerva

Vilma Verna Orvokki

Vilma Elsa Rebekka

Vilma Iiris Ursula

Vilma Inka Sinikka

Vilma Tiuku Tarlena

Vilma Tuike Teresa

Vilma Liinu Loviisa

Vilma Mandi Minea

Vilma Seela Sofianna

Vilma Saaga Sarlotta

Vilma Unna Ursula

Vilma Reea Ramona

Vilma Kira Kastanja

Vilma Heta Hillevi

Mulla on valitettavasti liikaa tuttavia, joilla samat tai saman tyyliset lapsen, koiran, kissan tai omat nimet. Jostain syystä haluan ihan " oman" nimen lapselleni. Ja sitten mies jarruttelee, ei kuitenkaan halua liian omaperäistä. Vaikeaa tämä nimen valinta;-), mutta onneksi sentään hauskaa.Harkintaan menee listaltasi seuraavat..Usva

Liivia

Serafiina

Sirius

Sirita

Valeria

Kaipaisin vielä harvinaisempaa nimistöä. Almanakka nimet on moneen kertaan koluttu, niistä mukavimmat ovat jo lähipiirissä käytössä.Olisiko joku tieto hyödyksi nimien ehdottelulle? Vastailen kyllä mielelläni, jos vaan autatte naista mäessä;-)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat