Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ohhoh, enpähän löytänyt tän pvän pinoa vaikka kuinka etsinkin ja pitkästä aikaa tosiaan aattelin edes pinoutua kun ei ole yksinkertaisesti nyt aika riittänyt kirjottamiseen näiden lapsien ohella.

Taiston kanssa kävästiin tänään ½v neuvolassa ja herralla olikin pitutta jo huimat 70cm, ilmankos kaikki vaatteet jää pieniks niin nopeesti, painoa oli sitten 7800g joten -10% kuulemma oli sitten paino joten tarkkailuun mentiin sitten painosta, niin mentiin aikoinaan tytöstäkin. Pipo oli si 44,8.

Taisto on myös saanut nyt hampaita, 2 komeilee alarivissä ja oppinut sitten myös ryömimään tai siis menee niinku se Kippari-Kallessa se Hajuherne jos muistatte hänet =)

Kovasti viihtyy nykysin lattialla leikkimässä ja nyt pitäs pojan kanssa alotella " unikoulu" eli yöimetys pikkuhiljaa pois, no oonhan myös palaamassa työelämään joten hyväkin jos imetys öisin loppuu, tauoilla voi pumpata enimmät maidot sitten talteen, jos vain tauolla aikaa siihen jää kun liikkuvasta työstä on kyse, isäntä jää kotiin sitten hoitamaan lapset, ihanaa.

Koitan taas kertoa välillä kuulumisiakin

Kommentit (4)

Maissivellistä ensinnäkin: Meillä kokeiltiin ensimmäiseksi kiinteäksi Muksun maissivelliä ja yö oli sitten yhtä itkua. Kaksi päivää kokeiltiin, kun näytti muuten maistuvan, mutta tulos oli sitten kuultavissa. Pidettiin useamman viikon tauko ja vaihdettiin Nestle Bonan maissivelliin. Siitä ei tullut minkäänlaisia oireita. Huomasin tuoteselosteita lukiessani, että Muksun vellissä on sama kasvioljyyhdistelmä kuin Rela dropseissakin ja nekään eivät sopineet Jaakolle alkuunkaan. Niin ja maissivellin makuun totuteltiin niin, että laitettiin ensin 30ml velliä ja 70ml nannia ja sitten lisättiin vellin määrään hiljalleen. Nyt velli maistuu hyvin ihan " pelkälläänkin" .Yö meni taas vaihteeksi yhdellä syötöllä ja kolmella vai neljällä rauhoittelulla. Ihan mukavasti siis. Sen olen huomannut, että kun tuota syöttöä yrittää pitkittää, niin sitten Jaakolla on jo jättinälkä ja itkukin tulee herkästi. Voi aviomies parkaa, kun ennen saattoi nukkua kaikki Jaakon syötöt niin nyt herää takuuvarmasti. Mutta eihän tätä pullottelua öisin ole kuin kolme päivää takana, joten eiköhän se tästä.Tänään oli täällä Etelä-Suomessa ainakin niin kiva sää, että tuli mentyä vähän pidempi lenkki vaunutellen. Ihan mieli virkistyi eikä ollut ollenkaan talvinen olo. Toivottavasti viikonloppunakin olisi kiva ilma kun ollaan menossa mummolaan.Huomiseksi pitäisi leipoa jotain hyvää kun Jaakolle tulee 6kk täyteen. Voi sitten taas mussuttaa hyvällä omallatunnolla....ainakin kun illalla on jumppa :)Mukavaa päivänjatkoa!T: Hanna ja Jaakko

mareila, kiitos tiedotuksesta! ei meilläkään mee yhtään paremmin kun ennen, amanda ei syö siis mitään... harmi tuo korvatulehdus mut hyvä että menitte lääkäriin!mä olen myös todellinen jouluihminen =) odotan vähintään yhtä paljon kun lapset et päästään leipomaan ja koristeleen jne!! leipomisesta tuli mieleen et leivottiin just 20 muffinsii. esikoisella on huomenna illalla niiden koulun pyhän martinin juhla. se on tosi iso juttu, lapset tekee kaikkialla hienoja lyhtyjä ja sitten niiden kanssa kävellään erilaisissa kulkueissa laulaen. laulujakin on jo kauan harjoteltu... kaupoista ja ihmisten ovilta lapset saa sitten laulua vastaan erilaisia herkkuja.sunnuntaina tulee mun vanhemmat tänne viikoks. me saadaan perjantaina avaimet uuteen taloon ja sitte isä auttaa rempassa ja äiti voi hoitaa lapsia. esikoinen varman mielellään auttaisi mukana mutta tuota taaperoa ei kyllä voi päästää maalien sun muiden lähelle... vauvan kaitsemiseen en varmaan paljoa saa apua kun toi syöminen on mitä on.just, nyt kiljuu taas kaikki kuorossa eli menoksi. heihei.

Juu eipä ollu ihme, että miksi Anton ei ole nukkunut. Eilen illalla alkoi poika aristamaan korvaa, joten ei muuta kuin soitto Pikku-Jätti lääkäri keskukseen ja viivana sinne. Tuliaisina saatiin penisiliini kuuri, arvasitte oikein Korvatulehdus. Panadolin voimalla nukuttiin yö hyvin, kaksi kertaa maistui maito ja herätys oli 08.00.Eiliseen galluppiin: Minä olen todellinen joulu ihminen, rakastan joulua ja sen odotusta. Lahjojen ostaminen on ihanaa, kiva ilahduttaa ihmisiä. Muutama lahja on jo ostettu lapsille =) Ja joulukortti kuvia suunnitellaan =)Lahjavinkkejä laitan vähän paremmalla ajalla.Kent:Me kokeilimme eilen maissivelliä ja tulos oli aika heikko 5 ml taistelemalla. Tänän uusi yritys, puolen tunnin yrityksen tyulos oli hysteerisesti huutava poika, joka hätäpäissään meinasi purasta nännin irti kun sai maitoa. Velliä meni alas taas 5ml, kakoen ja yökkien. Kokeilin erilaisia tutteja ja nokkamukia, ei kelvannut. Eli näin hyvin meillä alkoi. Innolla odotan lusikka ruokaa...Neuvola täti kehotti siirtämään kiinteiden aloitusta parilla viikolla. Masu voi olla nimittäin aika herkkä antibiootti kuurin takia, siksi hain apteekista Rela Dropseja. Aurinkoista päivää kaikille!T:Mareila+Anton 5kk

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat