Te, joiden sukulaiset asuvat n. 500 km päässä, miten järjestätte lasten synttäreitä mummuille ja papoille?

Vierailija

Ajelutatteko sukulaisia päiväseltään satojen kilometrien päähän vai majoitatteko heidät kaikki yöksi synttäreiden takia?Vai järjestättekö ns. sukulaissynttäreitä lainkaan?

Kommentit (10)

Synttäreille kutsutaan lähellä asuvia. Joskus järkätään lasten synttärit mummolavairailun aikana jos sattuu olemaan siinä lähiaikoina, tai jos mummot/kummit sattuvat muutan vierailemaan meillä synttäreiden lähiaikoina.

Ja osa kummeista onneksi asuu lähellä. Ketäs sitten kutsuttaisiin??? Meillä on vähän ongelma, kun kaikki ystävät asuvat kauempana, eikä mekään olla ikinä heidän lasten synttäreillä käyty. Kaikki ystävät, jotka asuvat lähellä ovat lapsettomia....EI olla sitten tutustuttu kuin yhteen äitiin, jolla on samanikäinen lapsi. (Hän ei kutsunut meitä lapsen synttäreille, joten tuntuu vähän nololta pyytää toisin päin...) Hoitopaikan lapset eivät myöskään ole kutsuneet meitä, joten tuntuisi hassulta kutsua heitä.Eli eipä tässä ole ketään muita kutsuttavia kuin isovanhemmat ja 2 kummia!

..mutta olen suunnitellut, että ristiäisiin kutsun kaikki isovanhemmat ja heidän vanhempansa, kauimpana asuvat porissa.

Mutta jätän kutsumatta sukulaiset, jotka asuvat turussa ja lapin läänissä.

Synttäreille ajattelin kutsua vain lapsen isovanhemmat eli omat vanhempani, koska tila ei riitä niin suurelle porukalle, että kutsuisin kaikki mahdolliset sukulaiset.

Eli pitkän vastaukseni vastaus on, että en järjestä sukulaisjuhlia!

Tulihan se sieltä ;)

rv37

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat