Vierailija

Jossain sanottiin, että " henkilöille jotka haluavat alentaa kolesteroliaan" , mutta ei kai siitä mitään haittaa lapsillekaan ole? Aattelin vaan, että jos miehen kanssa siirryttäis käyttämään pelkästään Beceliä levitteenä niin käykö se sitten koko perheelle?

Kommentit (12)

eli ei lapset, nuoret eikä raskaana olevat. Mutta en ole lääkäri... Tulee vaan mieleen että sama kun lapset söisi jotain laihdutusvalmisteita.

Raision sivuilla sanotaan Benecolista:

" Benecol-tuotteet on kehitetty osaksi monipuolista ruokavaliota henkilöille, joiden kolesterolitaso on kohonnut. Benecol-tuotteet sopivat myös lapsille ja nuorille. FH-lapsien vanhempien on syytä keskustella Benecol-tuotteiden käytöstä lääkärin kanssa. Alle 5-vuotiaille, raskaana oleville ja imettäville Benecol-tuotteiden käyttöä ei suositella. Heille sopivin vaihtoehto ovat muut rypsiöljypohjaiset pehmeät ja juoksevat margariinit sekä levitteet, kuten Keiju-tuoteperheen tuotteet."eli sitä ei suositella pienille lapsille, Becelistä en ole vastaavaa kuullut

Sisi Beceliäkin on eri laatuja, ja nimenomaan tuo Bece pro-activ on sellainen, jota ei suositella lapsille, koska siihen on lisättu kasvisteroleja. Ilmeisesti sama juttu Benecolissa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat