Vierailija

Saatiin kutsu miehen serkun kolmikymppisille, jotka pidetään aikuisporukalla serkun vanhempien (kesä)mökillä.

En juurikaan tunne muita kutsuttuja, mökillä olen joskus monta vuotta sitten pistäytynyt.Ongelmani on se, että millaiset vaatteet pakkaan mukaan?

Millaiset yöpymisvaatteet esimerkiksi, kun on yhteismajoitus.

Olen kai aika tarkka ihminen ja oudoksun nukkua vieraiden ihmisten keskellä, ja herätä aamulla niin, ettei saa rauhassa aamutakki päällä heräillä :/

Entä millainen vaatetus illanistujaisiin? Juhlavaa? Mutta mökkioloihin sopivaa??Ehdotuksia!

Kommentit (11)

ei olisi mitään mahdollisuuksia koskaan mennä minnekään aikuisten reissuille, vaan kaikki on aina tehtävä lasten kanssa. Huoh, päästäispä mekin joskus...

Mökki on enemmän huvila-tyyppinen kuin perinteinen kesämökki. Jonkinlainen lämmitys on, sisä-wc:kin löytyy.

Se vain, että sen mitä serkusta tiedän, niin siellä _juhlitaan_, ei vietetä " luontoiltaa" ... Siksi vaatetus tuottaa päänvaivaa.Pitkiä yöpaitoja en käytä, pitäisikö ostaa pyjama-tyylinen yövaatetus??apMutta kun hankkii erilaisia vaatteita, jotka sopivat erityylisiiin tilanteisiin, niin aina löytyy sopivaa, eikä tarvi stressata.Suosittelen pyjamaa, niin kuin muutkin. Se on muutenkin kätevä, jos käy joskus yökylässä. Kehtaa käydä vessassa yöllä, eikä tarvi pelätä, jos joku vaikka näkee.Vaatetukseksi välivaatteet, eli ei liian juhlavat, ei arkiset - aivan kuten on jo neuvottu. Varmasti ketään muuta ei kiinnosta mitä sinulla on päälläsi, joten älä turhaan mieti päätäsi puhki.

i kuva tai kimalletta ja seuraksi mustan neuletakin jos tulee viileää..käviskö, ei liian juhlava, mutta ei myöskään liian vaatimaton setti`?

Kun yhteismajoituksessa nukkuu ja porukka juo, niin taatusti moni äijistä kuorsaa....Ja aina kandee varautua siihen, että lämmitysmökillä reistailee yms.Ja pyjama on kätevä (olo)vaate tuollaisessa paikassa.

nuorempi ja kova " bailaamaan" . Mietin, miten kunnialla selviytyisin ja ehkä sulautuisin joukkoon... kun olen itse niiiiiin eri tyylinen. En halua olla ilonpilaaja ja murjottaja.Kiitos muille asiallisista vinkeistä.

ap

Jotenkin se tuntuisi mukavimmalta asulta nukkua vieraassa porukassa. Muuten laittaisin ihan samanlaiset vaatteet kuin kotijuhliinkin, siis riippuen juhlan tyylistä. Jos on tarkoitus syödä hieno illallinen sivistyneesti niin sitten juhlavaatteet, jos taas otetaan noutopöydästä piirakkaa ja pikkusuolaista ja boolia päälle, niin sitten sellaiset siistit, juhlavat bilevaatteet, muttei mitään iltapukuja.

Riippuu paljon mokista. Jos se on iso huvila, jossa on sisavessat ja hoidettu piha, ei paikka juuri eroa kodista. Askeettisempiin oloihin sitten sen mukainen varustus. Metsamokilla ei nailla keleilla paase mihinkaan ulkona ilman kumppareita tai muista kunnon kenkia.Pukeutumisesta on paha sanoa, muuta kuin etta mihinkaan puskamokkiin ei korkkareilla kannata lahtea. Kysy kutsujilta, minka tyyppiset bileet ovat ja miten yopyminen on jarjestetty. Nukkuahan voi vaikka pitkassa yopidassa tai t-paidassa ja pitkissa kalsareissa, jos lattialla majoitutaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat