Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mistä löytäisin (suklaan)ruskean talvitakin n.98cm?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Saisinkohan täältä hyviä vinkkejä ruskean takin löytämiseen?

Kommentit (9)

Lindexissä oli ainakin poikien osastolla sellainen suklaanruskea takki, jossa oli irroitettava karvareunainen huppu. Ja koot siis 92 alkaen. Hinta oli jotain 49e tms. Oli minusta tosi hyvännäköinen, sellainen vyötärömallia hieman pidempi malli.

http://www.dpam.com/Catalog/Reference.aspx?ReferenceId=5200&ColorId=5019Siis suklaanruskea " parka" . Minusta on tosi nätti, mutta ei kovin paksu eli ihan koville pakkasille siitä ei ole. Koot on aika pieniä, meillä on pian 2v. täyttävällä 3v. -koko, mikä vastaa lapun mukaan 92 cm. Hihat on vähän pitkät mutta kroppaosa nafti, vaikka kyseessä on laiha lapsi eli mitoitus vähän outo. Ja noitahan saa siis tilata tuolta, ei tarvi lähteä Pariisiin asti :)

Lasten vaatekaapissa on aivan ihana ruskea toppatakki! Irroitettava karvareunus ja muistaakseni joku oranssi pieni merkki rinnassa. Kivat reippaat taskut (4kpl) edessä ja fleece vuori. Ihan tosi kiva takki ja hyvä ruskean väri. Hinta taisi olla alle 30 euroa. Olisin kovasti halunnut tämän, mutta lapseni jo yli 100cm (loppuivat 98cm:iin).

Takki on minusta aivan ihana. Ei pelkästään mikään poikamainen, mutta ei mikään tyttötakkikaan. Höm, eli semmoinen " reippaan" näköinen. Lyhyen mallinen parkatakki. Eli irroitettava karva, fleece vuori ja pinta tasainen puuvilla. Vyötärökiristystä ei minusta ollut... Neljä taskua edessä. kaksi rinataskua. En tiedä onko siitä missään kuvaa, epäilen. Ei ainenkaan ole ollut saamissani kuvastoissa.

-aili-

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat