Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Oletteko moisia tehneet/teetättäneet?Kuuluisiko hyviin tapoihin, samaan tapaan kun esim.häävieraille muistokortin/kuvan lähetys?

Kommentit (5)

Painoin valkoisella sormivärillä kortin kanteen pojan jalan. Sisäpuolella oli kuva pojasta kastemekossa ja toisellapuolella teksti Kiitos ja pojan nimi kirjoitettuna valkoisella tussilla. Jalanjälen ympärillä oli valkoinen reunus. Laitoin kortiin vielä valkoisen satiininauhan. Kortista tuli omast mielestä hieno. :)

Kukin tyylillään, mutta mielestäni kiittäminen kuuluu hyviin tapoihin ja oli totta puhuen kiva tehdä pienen ensimmäiset kiitoskortit.Toisaalta kolmen lapsen kummina en itse ole kertaakaan kiitoskorttia saanut, joten ei kai se mikään vakiintunut juttu ainakaan ole. Jos oma lapsi olisi hankala tapaus, olisin varmaan ostanut valmiit kortit, kiittänyt suullisesti tai muistanut vaikkapa vain valokuvalla sen kummemmin kortin askartelemisesta stressaamatta.

tilasin extra filmiltä kiitoskortit, jossa vauvasta suloinen kuva, alla teksti; " on jalkojeni juuressa, melkein koko maailma"

Kiitos muistamisesta

(vauvan nimi)alla vielä pieni tuttiAika helposti tuon kiitoskortin teki, ollaan jokaisen lapsen ristiäisten jälkeen lähetetty meitä muistaneille kortit, jossa vauvan kuva ja nimi ja kiitokset. Nyt tämän kolmannen kohdalla teimme niin, että otimme digikameralla poitsusta hymykuvan, sommittelin sen 10x15 valokuvapaperille ja alle nimi ja kiitokset. Sitten vaan tulostin laulamaan ja kortit kuoriin ja postiin.

Asian sivusta: ostin nuo 10x15 valokuvapaperit (kortin koko) Lidlistä ja mielestäni tulostusjälki ja paperin laatu olivat hyvät. 100 kpl paketti maksoi muistaakseni vajaat 9 euroa. Taidamme tehdä joulukortitkin samalla systeemillä kun noita papereita jäi reilusti. Kuvaan söpösti kaikki kolme lasta ja joulutervehdykset.t. Kaisastiina

sellaisia kummilapsilta. Lähettelemme kiitoksia isompien lasten synttäreiden jälkeenkin, isot jo kirjoittaa kummeille kirjeitä tai kortteja itsekin. Vauvan kortit tein valokuvasta Extrafilmin ohjelmalla, eipä tuon helpommalla juuri voi päästä, sieltä tuli kuoretkin mukana...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat