Lapsi kipeänä, hyviä lääkkeiden antoniksejä kaivataan!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kommentit (10)

ja sillä tiedolla, että lääke auttaa ja kun on parantunut pääsee uimahalliin.. :)

Kuumetta alentamaan kehoittaisin kans kokeilemaan tuota Pamol F, banaanilta maistuvaa parasetamol -tablettia. Sitä ei tarvitse kyllä murskata, sulaa t-lusikalliseen nestettä hyvän makuiseksi " mössöksi" . Tosi helppo antaa yölläkin nukkuvan lapsen suuhun, meillä ainakin tyttö (2v7kk) avaa huulia koskettaessa sen verran, että saa nestemassan suuhun ja vettä tai yskänlääkettä ruiskulla perään. Nestemäistä Panadolia joutuu antamaan niin suuren annoksen tuohon Pamoliin verrattuna, että ehdottomasti kannattaa kokeilla Pamolia.arnica:

Lainaus:


Tai uusi lasten parasetamol tabletti murskattuna (jauheena) kaakaon sekaan. Toi ruiskusysteemi on toiminut vauvasta alkaen hyvin
Poika 2v 4kk ja joka kerta kamala show kuumelääkkeenannossa tai yskänlääkkeen annossa...

Se tajuaa heti että " jaha lääkettä tulos, ei onnistu"

Meillä nyt pienen ajansisällä ollut kyymeyskä ja lääkäri kirjotti yskänlääkettä, mutta kun en saa annettua, kuin vain pakolla ja sitten itkua ja päälle ehkä oksennus.

Kuumetta alentavaa lasten panadolia..senkin kans taistelu, vaikka se maistuu hyvälle. hyviä niksejä nyt kaipaan.

Mutta meillä kyllä tyttö 2v syö kiltisti ja pyytää vielä lisääkin, oli lääke mitä tahansa näistä, Rinexin, nestemäinen Panadol, ja yskänlääkkeet...

Yöllä väsyksissä saattaa pistää vastaan, mutta kun rauhoitetaan tilanne ja uhataan supolla, niin auttaa.. suppoja siis inhoaa... ja tuttia voi dippaa siihen lääkkeeseen, ei ehkä niin tarkkaa mutta saa alkuun, ja muistaa että sehän oli ihan hyvää ja suostuu ottamaan lusikasta loput...

meillä oli vaan kyseessä antibiootti ja tyttö 2vee. En saanut millään alas lääkettä. Joko nieli hiukan ja oksensi saman tien ulos. Sain hyvän neuvon sitten lääkäriltä kun soitin sinne jo pistoksen toivossa. Eli, laitettiin tyttö selälleen meijän sängylle. Isäntä " istu" päälle että kädet jäivät myös iskän jalkojen väliin. Sitte iskä pitää vaan tytön pään paikoillaan ja minä laitan ruiskun suuhun ja ihan pieninä annoksina suuhun. Ainut että sitä ruiskua ei voinut ottaa suusta pois lääkkeen annon aikana muuten pörräs pois kaiken mitä oli suuhun ruiskuttanut. Ja nimenomaan ruiskuttaa sen lääkkeen kielen sivuun, alaikenen ja kielen väliin. Silloin on pakko niellä ja kun ruisku vielä kokoajan suussa ei saa suuta kiinni. Onhan se kamalaa kun joutuu väkisin ottaan sen lääkkeen mutta kun meijän tapauksessa oli ihan välttämätön. Hyvin saatiin koko kuuri menemään loppuun asti. Viimesinä päivinä jopa ei ollut niin kovaa taistelua enää kun huomas että se on väistämätön asia. Tottakai puhuttiin lääkkeen annon aikana rauhallisesti ettei vaan ruutattu ja muksu huutaa kitarisat punasina.

Juoko lapsi vielä pullosta maitoa tai muuta? Mesaatiin menemään maidon joukossa, muuten olisi tullut maailman lopun tappelu. Kysyin asiaa lääkärilt et haittaako ku sekoitan lääkkeen ja maidon niin sano et jos niin menee kurkusta alas niin antaa mennä..Ainoo on että pitäis sit juoda koko pullo tyhjäks.Lahjonta olisi yksi vaihtoehto.Tai sitten viimeinen oljen korsi on että antaa lapselle lääkkeen " väkisin" suuhun ja sit heti perään puhaltaa kasvoille. Lapsilla tulee refleksi ja nielaisevat lääkkeen. Meillä sairaalassa kun poika alkoi sylkemään lääkkeen pienempänä ulos niin yksi hoitaja neuvoi tätä keinoa.Lääkkeiden anto on joskus niiiin kamalan vaikeeta..

Oletko kokeillut karkilla lahjomista? Nami odottamaan, ja sovitaan että heti lääkkeen perään saa sen. Meillä on toiminut tämä. Toinen vaihtoehto voisi olla esim. pillimehu lääkkeen päälle.

Meillä (tyttö 1,5 v) lääke kuin lääke menee kun sen sekoittaa Danonen pieneen rahkaan (sellainen ihan pieni, pakkauksessa 6 kpl). Tarkistan tietysti aina apteekista että saahan lääkkeen sekoittaa siihen, mutta ainakin Pronaxen (kuumeeseen), Rinexin (nuhaan) ja yskänlääkkeet on olleet sopivia sekoitettavia. Tyttö suorastaan hihkuu kun saa rahkan, sen maku riittää peittämään melko vahvatkin rohdot. Toimii, ja annos on niin pieni että ainakin meillä se tulee joka kerta syötyä tosi tarkkaan =)

tarkaksi) ja ruisku suuhun. Tai uusi lasten parasetamol tabletti murskattuna (jauheena) kaakaon sekaan. Toi ruiskusysteemi on toiminut vauvasta alkaen hyvin

kuumelääkkeeksi suppoa, jos ei suostu ottamaan mitään suun kautta. Meillä poika 1v4kk ja kun hänelle sanoo, että " otetaan lääkettä, se auttaa" niin on suostunut yleensä ottamaan yskänlääkkeen. Ja sellaiset leikit, joissa nukelle tai pehmolelulle annetaan lääkettä, auttaa kanssa. Lapset ymmärtää niin paljon, vaikka ne on pieniä..! =)

ostamassa lasten Panadolia ja silloin farmaseutti kertoi, että on tullut uusi parasetamoli-valmiste lapsille. Se on pienen pieni banaanin makuinen tabletti, joten sitä voisi vaikka sanoa namiksi ja yrittää sillä tavalla saada tabletti menemään.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat