Apua! Onko kukaan unikouluttanut ja yövierottanut vasta 1 vuotiasta?

Vierailija

Miten toimi tte? Kiitollisena ottaisin kaikki vinkit vastaan!

Kommentit (5)

Tämä mieluusti kainalossa nukkuva kuopus nukkui siis meidän makuuhuoneessa omassa pinnasangyssään. Kun vuosi tuli täyteen päätin, että nyt on koko porukan aika alkaa nukkumaan kunnolla yönsä.Kylmästi lopetin kaiken palvelun. Kun mukula vikisi, itki tai nousi seisomaan ja vaatimaan palveluksiaan, sanoin nousematta edes itse sängystä, että pää tyynyyn, nyt on yö ja nyt nukutaan. Rauhallisella äänellä toistelin tätä noin kaksisataa kertaa viikon aikana, enkä lipsunut päätöksestäni. En tarjonnut vettä enkä ottanut kainaloon. Jos itku yltyi kovaksi, laitoin lapsen makuulleen ja käden hänen rintansa päälle napakasti ja jatkoin hokemani toistelua.Kylläpä kannatti tuo unikoulu. Siitä lähtien lapsi on nukkunut tosi hyvin, harmittaa etten ollut raaskinut aiemmin vieroittaa.Sopikaa miehesi kanssa etukäteen joku sopiva aika esim viikonloppu aloittaa unikoulu ja jutelkaa asia läpi niin, ettei keskellä yötä umpiväsyneenä, lapsen itkettyä yhtäjaksoisesti kolme tuntia, tarvitse alkaa tiuskimaan ja epäilemään unikoulun tarvetta.

Poika on nukkunut aivan pienestä omassa huoneessaan. Yötissittely tuntui vain kiihtyvän, joten isäntä muutti patjalle pojan huoneeseen 1 vk ajaksi. ( En ollut siinä maitotisseineni kiusaamassa, päivällä sai vielä rintaa 3-4 kertaa) Eka yönä tuntuivat muutaman kerran keskustelevan nukkumisesta. tyyliin ei nousta ylös, nyt nukutaan, pää tyynyyn. Hyvin pian alkoi poika posotella klo 20- 05 ja sitten vielä komennettuna takaisin nukkumaan ottaa 1-2 h lisäpätkät. Roima parannus entisen 6 x yössä tissiä systeemiin

Meillä on prosessi vielä vähän kesken, edelleen noin klo 6 poika haluaisi kovasti maitoa ja tänäänkin annoin kyllä ja otin viereen, vaikka siitä sitten siirrettiiin vielä omaan sänkyyn. Heräilyistä ei ole päästy, pari kertaa yössä pitää taputella tai kääntää takaisin makuulleen, mutta meininki on parantunut huomattavasti (ennen vaati jo puolenyön-yhden maissa tissiä ja havahtui tunnin-parin välein) tässä 2 vkon aikana.En vain tiedä, kuinka paljon iltapuuroa tuohon kaveriin pitäisi tunkea, sillä luulen, että silloin aamuvarhaisella sillä on jo oikeasti nälkä. On tosi kova syömään, mutta silti ei jaksa ihan kunnon aamuun asti.

en jaksanut enää. opetin nukkumaan omassa sängyssä, öisin ei tarjoilu pelaa eikä mikään muukaan. ihan hyvin sopeutui, eikä mennyt montaa yötä kun ei tarvinut kenekään herätä enää. nykyään jos ei meinaa alkaa nukkumaan tai nousee yöllä seisomaan niin riittää kun sanoo että , pää tyynyyn ja peitto päälle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat