Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (56)

Tuosta on aikaa jo 10 vuotta. Aluksi kävin 2 kertaa 6 kk välein Papa:ssa, sitten suositus on kerran vuodesa aina 5 vuoteen saakka. Onneksi kaikki papat olivat ok. Jotkut gynet ovat sanoneet, että nyt riittä papa joka toinen vuosi, olen kuitenkin yksityisellä otattanut vuosittain, vaikka mitään pillerietä en käytäkään. Leikkauksen jälkeen sain aluksi 3 keskenmenoa ja sen jälkeen 2 ihanaa lasta. Lääkäreiden mukaan keskenmenoilla ei ole mitään tekemistä taudin tai leikkauksen kanssa.

Halvat on huvit, onneks meillä muilla on kuitenkin oma ihana elämämme eikä meidän tarvitse -luojan kiitos- tuntea sinua henkilökohtaisesti.appendixvastaaja joka oli 3kk sairaalassa

Olihan kiva yllätys näin reilun parikymppisen ikäisenä. Synnytyksessä nousi korkea kuume, joka laukaisi kasvoille kunnon rakkulat(ikinä ollut muualla kuin huulessa aikasemmin). Taisi olla niin styrkki virus, että eksyi toiseen silmään....alkoi oireilemaan vasta 2-3kk päästä synnytyksestä, mutta sieltä se oli peräisin.

Silmätulehdus tapauksessa joudun menemään suoraan silmälääkärille, jotta osaavat määrätä oikeat lääkkeet (ettei pahenisi).

Elämä on........salakavalaa.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat