Vierailija

Sivut

Kommentit (56)

Vierailija

Tuosta on aikaa jo 10 vuotta. Aluksi kävin 2 kertaa 6 kk välein Papa:ssa, sitten suositus on kerran vuodesa aina 5 vuoteen saakka. Onneksi kaikki papat olivat ok. Jotkut gynet ovat sanoneet, että nyt riittä papa joka toinen vuosi, olen kuitenkin yksityisellä otattanut vuosittain, vaikka mitään pillerietä en käytäkään. Leikkauksen jälkeen sain aluksi 3 keskenmenoa ja sen jälkeen 2 ihanaa lasta. Lääkäreiden mukaan keskenmenoilla ei ole mitään tekemistä taudin tai leikkauksen kanssa.

Vierailija

Pahin vaihe kesti 7 vuotta jolloin jopa kävely aiheutti kipua, nyt on ollut 7-8 vuotta helpompaa muttei parane varmaan koskaan kokonaan.

Vierailija

Halvat on huvit, onneks meillä muilla on kuitenkin oma ihana elämämme eikä meidän tarvitse -luojan kiitos- tuntea sinua henkilökohtaisesti.appendixvastaaja joka oli 3kk sairaalassa

Vierailija

Olihan kiva yllätys näin reilun parikymppisen ikäisenä. Synnytyksessä nousi korkea kuume, joka laukaisi kasvoille kunnon rakkulat(ikinä ollut muualla kuin huulessa aikasemmin). Taisi olla niin styrkki virus, että eksyi toiseen silmään....alkoi oireilemaan vasta 2-3kk päästä synnytyksestä, mutta sieltä se oli peräisin.

Silmätulehdus tapauksessa joudun menemään suoraan silmälääkärille, jotta osaavat määrätä oikeat lääkkeet (ettei pahenisi).

Elämä on........salakavalaa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat