Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

lapsi kipeänä ja viikon päästä pitäis lähtä reissuun..

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

meidän kuopus on nyt taas kerran flunssassa ja viime yönä nousi lämpöä. Reilun viikon päästä pitäisi lähteä kanarialle. Mitenhän sais tytön kuntoon???!!! Onhan tässä reilu viikko, onneksi. Onko jollain hyviä neuvoja!!! Kiitos. Alkaa nousta kohta paniikki... Ollaan niin kauan odotettu reissua ja nyt kuopus sairaana.

Kommentit (2)

Käykää vielä ennen reissua lääkärissä tarkistamassa tarviiko mitään reseptilääkettä (korvat/keuhkot). Muutoin viikossa jo kerkiää flunssa varmaan hiipua jo aika hyvin, jos nyt on kuumetta niin se varmaan menee ohi siiheksi. Ennen koneeseen menoa kannattaa laittaa nenään suihketta/tippoja jotta röörit pysyvät auki ja korviin ei sitten satu. Meillä myös Kanarian matka puolentoista viikon päästä, tällä hetkellä tilanne se että pojalla eilen loppui korvatulehdukseen määrätty antibioottikuuri ja toissayönä alkoi myös uusi flunssa! Korvien jälkitarkastukseen olemme siis menossa ennen matkaa, toivottavasti nyt tervehtyy uudesta flunssasta ennen reissua...Vitamiineja ja maitohappobakteereja sekä kuumelääkettä ja nenäsuihketta tarpeen mukaan, ei kai näille oikein muuta voi.

Meillä on käynyt kahdesti niin, että lomamatkan lähestyessä poika on sairastunut. Aina hän on kuitenkin ehtinyt myös tervehtyä ennen h-hetkeä. Onneksi nämä pikkuihmiset yleensä tervehtyvät yhtä nopeasti kuin sairastuvatkin eli viikko on tosi pitkä aika :). Kannattaa käydä lääkärissä, jotta voitte sulkea pois ainakin korvatulehduksen ja ehditte saamaan lääkekuurin päälle, jos sellaiseen on tarvetta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat