Naapurin koira haukkuu pihalla joka päivä klo 12-18

Vierailija

AINA, jokaikinen päivä naapurin kultainen noutaja louskuttaa ok-talon pihalla monotonisesti klo 12-18. Me ollaan asuttu tässä 2 vuotta ja vasta nyt jaksoin avautua miehelle. Miestäkin se louskutus ärsyttää, muttei voida tehdä muuta kuin kuunnella vaan.

Tuli mieleen te koiranomistajat; ettekö te kuule koirienne louskutusta, vai onko naapurit jotenkin erilaisia? Ja ollaanko me kiihkoilijoita kun jaksetaan ärsyyntyä asiasta? Jos koiranne louskuttaisi samaan tapaan, eikö tule mieleenkään että jotain ihmistä se rasittaa, esim.Yötyöläisiä jotka haluaisivat nukkua päivällä? Vai saako teidän koiranne louskuttaa ihan vapaasti omalla pihalla,eikä se kuulu kenellekkään?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Miten vitussa käyt sanomassa mitään?Idiootti.

Yleensä tuollaista asiaa ei tule ajateltua, kuin silloin kun rakki räkyttää.

Vierailija:

Lainaus:


Sano asiasta naapureille.
Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Miten vitussa käyt sanomassa mitään?Idiootti.

Yleensä tuollaista asiaa ei tule ajateltua, kuin silloin kun rakki räkyttää.

Vierailija:

Lainaus:


Sano asiasta naapureille.Vierailija

Sitä viedään jatkuvasti ulos päivällä tunnin parin välein (kun koululaiset tulevat kotiin) ja olen joutunut siirtämään kuopuksen sisälle nukkumaan kun aina heräsi räksytykseen. Sitten ne tuo koiransa suoraan meidän makkarin ikkunan alle ja räksytys kuuluu tosi hyvin sisälle -> häiritsee unia sisälläkin. Meillä on kyllä vaikuttanut tämä naapurisopuun, ensi kesänä taidetaan rakentaa kahden metrin aita tuohon välille, harmi vaan ettei se ääntä pidä poissa.

Vierailija

Tosin ne on aika kalliita....siis huono idea.

Joillekkin naapureille ei voi tosiaan mistään huomauttaa kun heti vedetään herneet nenään! Ja naapurisopu menee.Vi***ttaa ihmisten itsekkyys!

Eikö tosiaan tuu koiranomistaja ajatelleeks että jotakin saattaa tuo haukkuminen ottaa hermoon? Vai aatteleeko ne naapurit että siinäpähän ottaa...?

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Opettakaa ne perkeleen rakkinne tavoille niin ei tartte täällä ruikuttaa!!!!!


Vaikee mennä naapurin rakkia kouluttaa.

Vierailija

Käy viemässä koiralle luu tai jotain muuta ajanvietettä. Josko sitten loppuisi räksytys. Luultavimmin räkyttää tylsistymistään. Peri hinta sitten naapurilta.

Vierailija

Sano asiasta naapureille.

Jos ei auta,soita poliisille,ne korjaa koiran talteen.

Hakekoon naapuri rakkinsa niitten säilöstä,luulisi ettei kovin montaa kertaa huvita koiraa sieltä noutaa,jos opettaisivat sitten tavoille.

Vierailija

Omat koiranikin ovat paljon ulkona, mutta heti kun inahtavatkin, tulee käsky sisälle. Koira kyllä oppii tähän, eikä louskutakaan enää turhasta. Minäkään en voi sanoa naapurille suoraan... Tämä suuttui jo yhdelle, joka asiasta huomautti. Koirat aloittavat haukkumisen noin kuudelta aamulla ja käyvät ulkona vielä noin yhdeltätoista. Vauvankin nukuttaminen ulkona on tosi vaikeaa kun haukkuvat niin lujaa!!! Hermo menee, taidan pistää nimettömän kirjeen, empä saa vihoja niskaani...

Vierailija

Meillä se vaan on koko päivän riesa :-(Välillä saattaa olla hiljaa, mutta sitten aloittaa taas. Olen miettinyt ihan samaa, etteikö koiran omistajat ajattele yhtään, ettei se kaikista ole kivaa kuunneltavaa.

Siellä kun ollaan itse kotonakin päivällä, tai siis äiti lapsineen. Silti koira kiikutetaan häkkiin aamulla ennen 8 ja haetaan pois siinä 21 aikaan.

Vierailija

sitäpaitsi molemmat jääneet just eläkkeelle. Poistuvat ainoastaan lenkille koiran kanssa tai vaimo yksinään kauppaan,joku on niillä aina kotona.

On se jännä kun koira seisoo aidan vieressä joka on tien vieressä ja haukkuu kyllästyneen oloisesti vaikka tielläkään ei liiku ketään.Tiellä ei muutenkaan ole liikennettä paljoa,tää koiratalo on kääntöpaikalla eli kadun viimeinen talo. Mitä ihmettä se louskuttaa koko ajan?

terv.ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat