Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Luinkin jo yhden lattiakeskustelun, jossa vertailtiin laminaattia ja parkettia.Ihastuin tosi paljon TImberwisen ns. lankkulattiaan, sellaista leveää vanhan näköistä lautaa. Oli muistaakseni parkettia kuitenkin. Rautakaupan myyjä vaan heti tyrmäsi ihasteluni sanomalla, että ei kannata lapsiperheeseen laittaa moista lattiaa kun kuulemma on niin pehmeää että menee ihan kamalan näköiseksi hetkessä.Joten kokemuksia kaivataan! Mitä eroa on noilla Timberwisen lattioilla tavalliseen parkettiin verrattuna, meneekö huonoksi nopeasti? Laminaatti jotenkin on niin kovaa, kylmää ja kopisevaa.... mietin että kyllä ainakin makuuhuoneisiin laittaisin noi ihanat lankkulattiat, mutta kertokaahan kokemuksianne!

Kommentit (5)

Timberwiselläkin löytyy lankkuparketteja pehmeämmistä ja kovemmista puulajeista. Eron huomaa jo näytepalaa " testaamalla" ja naarmuttamalla. Tilaa tehtaalta! Eiköhän se ihan samalla tavalla tehdä on se sitten 1-, 2- tai 3-sauvaista parkettia. Lankku, Kartano, 1-sauvainen, eri nimiä samalle asialle. Kannattaa katsoa mitä parkettilankkujen leveydet ja PITUUDET ovat milleinä, vaihtelee valmistajan mukaan ja malliston. näin olen ollut ymmärtävinäni kun esitteitä on nyt tullut selailtua jo aika kauan. (jotain hyötyä kun raksa projektin eteneminen on viivästynyt...kerkeää tutkailla rauhassa sisustusmateriaaleja :-) Meille tulee heiltä lankkuparketti, tammea. Saa kulua.

harmittaa vieläkin, että emme voineet ottaa Timberwisen lattiaa, kun muutama vuosi sitten heidän valikoimistaan ei vielä löytynyt meille sopivaa (nyt olis...). Ja tiedoksi vain, että tehtaalta voi tilata ns. II-luokan materiaalia ja hinta on aika paljonkin edullisempi kuin kaupoissa. II-luokan ainoa ero on se kuulemma, että hukkaprosentti on siinä isompi kuin I-luokassa. Eli lankkujen päässä saattaa olla öljy tai lakka huonosti, mutta sen saa pois katkaisemalla.On meinaan tiettyjen puuainesten lattioissa aika kova hintakin, joten kannattaa kysellä tehtaalta.

Timberwisen saarnilattia. Ollut nyt puoli vuotta, ja yllättävän hyvin kestänyt hiekan, koiria, lapsen ja kaatuneita maitomukeja ja pissavahinkoja. Ei mitään jälkeä, aikaisempiin parkettilattioihin on tullut helpommin. Suosittelen!

Kaker

Itsella ollut timberwisen lattia kolmisen vuotta.Ostin puolet priimaa ja toisen puolen kakkoslaatua,tällä tavalla saa kakkoslaadun paremmin hyotykäytettyä.Tammi antarctis kestää kyllä hyvin kulutusta.

Mika

Meillä on ollut vuoden timberwisen parketti. Hinta ei vastaa laatua!!!!!lattia on mennyt tosi huonoon kuntoon, tahrat eivät lähde pois, naarmuja tulee helposti,väri lähtee. En suosittele kenellekään!!!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat