Vierailija

http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id15892.htmlTuollaisia naisten ja lasten hakkaajia lisää Suomeen!

Kommentit (10)

somalit, etiopialaiset, nigerialaiset, senegalilaiset, gambialaiset, ghanalaiset, kenialaiset, tansanialaiset, kongolaiset jne.Eihän Saharan pohjoispuolella ole kuin Marokko, Algeria, Tunisia, Libya, Egypti ja Mauritania

suhtaudutaan johonkin asiaan MEIDÄN kannaltamme ikävästi ei tietenkään voi päätellä, että a) me olisimme kaikissa maailman asioissa puhtoisia pulmusia tai b) kyseisen kulttuuripiirin KAIKKI edustajat ovat samaa mieltä.Aivan vastaavasti kuin mitä ap " järkeili" , voisi sanoa, että kaikki suomalaiset ovat alkkiksia mummonpotkijoita. Täällä kun alkoholin ongelmakäyttö on yleisempää kuin monessa muussa kulttuurissa ja vanhempiin sukupolviin suhtaudutaan huomattavasti kylmäkiskoisemmin kuin perhe- ja sukusiteitä arvostavassa Afrikassa (sikälimikäli kokonainen maanosa on niputettavissa yhteen).eli vain puolesta Afrikasta, ja suurin osa meillä Suomessa olevista afrikkalaisista on kotoisin Saharan pohjoispuolisesta Afrikasta.. Sitä paitsi Suomessa on tosiaan sen verran paljon perheväkivaltaa, että eka kannattais varmaan lähettää nää suomalaiset ukot helvettiin täältä, ni päästäis väkivallasta eroon.. Saunan taakse vaan ja kuula päähän siinä missä monien mielestä tummillekin!

Luepa muutama artikkeli aiheesta, sen takia väkivaltaista miestä onkin niin hankala jättää koska sitä rupeaa luulemaan että tämä on normaalia ja monesti vielä tutut ja sukulaiset kehuvat miestä ja sanovat naiselle että älä ärsytä sitä niin kaikki menee hyvinVierailija:

Lainaus:


" Väkivalta naisia kohtaan on yleisesti hyväksyttyä. Usein naiset itsekin pitävät lyömistä normaalina perhe-elämänä."

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat