Seuraa 
Liittynyt17.9.2015


Ensimmäinen yritys ja menkkoja odottelen jännityksellä... Viimeksi kierto oli 26 pvää ja nyt on meneillään kierron 28 pvä eikä mitään merkkejä vuodosta. Kipeä maha tosin on, mutta näinhän se on raskauden alussakin kun menkkojen oikeasti kuuluisi tulla. Perjantaina teen testin jos ei menkat ala ennen sitä. Ja jos näyttää negaa, uusi yritys edessä! Ja paremmalla onnella! :) Jännääkö kukaan muu kanssani just nyt omaa tilannettaan??? Toivotaan plussia!!!

Kommentit (4)


Testasin eilen jo (minä malttamaton!) ja testi näytti vahvasti EI ja haamusti RASKAANA.... mihin siis luottaa??? Ei menkkoja vieläkään.... Huomenna sitten uusi testaus jos ei ennen sitä... Toiveet on korkealla!

tänään 27/27 testasin Acon 10:llä selvän negan, vaikka raskausoireita on kyllä ollut. Kurjaa... mietin vaan, että kun tilasin noi testit, oli pakkasta, joten voikohan testin jäätyminen antaa väärän negatiivisen tuloksen? Yritystä on nyt ollut 3kk, ennen sitä en ole käyttänyt pillereitä, vaan kortsuilla on pärjätty. Tämä lapsi olisi nykyiselle miehelleni ensimmäinen, ja hän sitä kovasti toivoisi, niin kuin minäkin! masentaa...

Täälläkin jännitetään.

Testin teen tässä varmasti parin viikon sisällä, jos ei menkkoja kuulu.

Tsemppiä sulle, toivotaan plussaa :)Minulla onkin sitten tiedossa miehelle uutisten kertominen jos plussa tulee, saas nähä mitä hän sitten sanoo.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat