Katotaanko tuotteesta vaan Kcl ja sen perusteella tietaa, paljonko " voi" /kannattaa syoda? Jos siis laihiksella. Vai pitaako jotain muuta ...

Vierailija

Kommentit (12)

Oli murot kuinka kuituista vaan, niin niissä on silti kaikkea turhaa..Tässä esim. All Bran:

Vehnälese (85 %), sokeri, glukoosi, suola, mallas. Vitamiinit: tiamiini (B1), riboflaviini (B2).Miksei mieluummin vehnäleseitä luonnojogurtin kanssa?

...Kutrin nettisivuilla peruskulutuksesi ja vähennä siitä n. 500 Kcal. Näin kulutat enemmän kuin syöt = laihdut. Muutenkin tutustumisen arvoiset nuo Kutrin sivut.

mutta jos pitää enemmän täysjyvämuroista kuin vehnäleseistä (miksei mieluummin ruisleseitä, ovat terveellisempiä!!!) niin voi niitä laihduttaessakin syödä. Kyse oli siitä ovatko murot tyhjää energiaa, ja kaikki murot eivät ole. Löytyy paljon myös sokerittomia muroja. Laihduttaa voi myös muutenkin kuin karppaamalla, ja jotkut saavat hyviä tuloksia vaikka söisivät paljon hiilihydraatteja. Itse olen sitä mieltä että kalori on kalori, mutta kannattaa toki syödä mahdollisimman ravinteikasta ruokaa.

syön laihduttaessakin ihan mitä haluan, mutta vähemmän. Tai jos haluan vaikka suklaapatukan, niin syön sen ja karsin sitten muista päivän aterioista tai liikun enemmän. Kunhan pääosin syö terveellisesti niin voi välillä noin tehdä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat