Harmittaa kun isän nimi komeilee Aamulehden rikkaimpien

Vierailija

listojen kärjessä ja ihmiset luulee et me 3 lasta ollaan kanssa jotain ökyjä. Kurissa ollaan kasvettu ja kesätöissä opin jo et vain työtä tekemällä rikatuu. No antaahan iskä joka joulu 100e meille kaikille ja meidän miehille ja lapsille myös.

Kommentit (5)

Paljon parempihan ois semmoinen tyhjätasku isä, joka ei lasiin sylje ja ois vielä hylännyt perheensä.Kaikki myötätuntoni on sinun puolella... kyllä sinun isäsi on aivan mahdoton tapaus.

joka haluaa varallisuudellaan ilahduttaa myös lähimmäisiään. Jo ennen hautaa. Minulla on hyvä tuuri, kun vielä henkistäkin rikkautta vanhemmilta löytyy.


Ymmärrän sinua.On inhottavaa saada leima otsaansa jonkun toisen tekemisien ja aseman kautta, itse ei pysty vaikuttamaan siihen mitenkään.Ihmiset ovat niin kateellisia, että katsovat heti nenänvartta pitkin, jos toisilla on enemmän rahaa.Ihan takuulla suomessakin työtä tekemällä rikastuu! Ne, joilla on paljon rahaa, eivät takuulla ole istuneet perseellään koko ikäänsä vaan päinvastoin, pyrkineet tavoitteeseensa ja onni on ollut myötäinen.Nosta ap, pää pystyyn vaan, vaikka olisit mitä, ihmiset AINA ajattelevat sinusta jotain pahaa kuitenkin. Tämä sinun tapaus on kuitenkin sieltä " helpoimmasta" kestettävien asioiden listan päästä :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat