sormenpäät puutuu, minkä vitamiinin puute?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

otan päivittäin maksimiannoksen kalsiumia, kun en käytä maitoa ja lisäksi magnesiumia suonenvetoa helpottamaan, joten niiden puutteesta ei aiankaan ole kyse. lisäksi multitabsia käytän myös. onko muilla ollut vastaavaa?

Kommentit (5)

mee ohi. Mulla jäi, kun rintaranka oikesi odotusten muassa. Pahentunut vuosien saatossa.

KÄy ft:lla ja pyydä neuraalikudoksen mobilisointiohjeita. Lisäksi tietty yläraajan lihavenyttely tärkeää samoin ergonomia.

Kuulostaa rannekanava-oireyhtymältä. Hermo siellä pinteessä ja sormet puutuu. Raskaanaolevilla yleinen, ja menee ohi kyllä sitten kunhan synnytät. Kipuiluakin voi tulla jatkossa. En voi mennä takuuseen mutta kaverillani oli sama raskauden aikana. Tai siis samoja oireita, ja sille sanottiin toi.

luin netistä että sormen päiden puutuminen on yleistä raskaana olevilla ja itselläni jo on monta kuukautta ollut oikean käden keskisormi puutuneena. Johtuu kuulemma hermopinteestä ja se pitäisi hävitä synnytyksen jälkeen.

...yleensä vaivana jos sormet puutuu raskausaikana. Hierojakoulussa käytiin ko. oire läpi ja todellakin niinkun joku mainitsi hyvin yleinen raskausaikana. Tarkoittaa jotakuinkin että hermo jää puristuksiin rannekanavaan. Apukeinoja: keskeltä rannetta hierotaan /vedetään peukaloilla reunoja kohti, niin että " avaa" rannetta, yleensä tän joutuu joku toinen tekemään. Vetoliikkeitä kannattaa tehdä niin ranteen kohdalta kun vähän kämmenkin kohdalta ja sitten ranteiden venyttelyä. Ite pystyy hieromaan niitä ranteita muulla tavoin, sekin auttaa ja sit tosiaan kannattaa pumpata käsiä niin, että saa nesteitä kiertoon. Toivottavasti noilla neuvoin edes vähän hellittää ja yleensähän ko. oireet katoaa lapsen synnyttyä :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat