Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Haluisin tiedustella, et minkäikäisenä olette aloittaneet soseiden maistattelun ja millä maulla aloititte?

Sivut

Kommentit (23)

Meillä neuvolassa taas kehoitettiin aloittamaan kiinteät jo 3 kk:n iässä, koska vauva nukkui niin superhuonosti...jos vaikka auttaisi. Mutta kannattaa tosiaan tehdä niin miltä itsestä tuntuu parhaimmalta ja jos se on sitten ennen 6 kk:n ikään, niin sitten vaan aloittelemaan.

hei Belllis, ne ovat nyt tämän hetken suositukset, mutta tee niinkuin parhaimmalta tuntuu. Meidän nyt 4v pojalle vauva-aikana ihan käskettiin neuvolassa aloittaa kiinteät 3kk iässä, vaikka rintamaidolla kasvoi kilo/kk vauhtia, mutta perustelivat kun on niin iso ettei pelkkä maito enää riitä. Joten suosittelen kuuntelemaan noita suosituksia vähän läpi sormien. Nyt sanotaan pelkkää tissiä puoleenvuoteen asti, mutta neuvolassa sanoi mulle että harkitse itse miten haluat,että voi aloittaa kiinteät mutta myös voi jatkaa pelkällä tissillä.

Poika täyttää huomenna 4 kk. Ehkä jatkamme sitten luumulla kun tuntuu kakan vääntö koventuneen potun syönnin jälkeen ja sitten jatkamme porkkanalla, jota sekoitamme perunasoseen joukkoon. Hyvin on pottu onneksi maistunut!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat