Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Millaisia kokemuksia lämpöpusseista rattaissa? Meillä on käytössä vain kuomurattaat ja niihin on kantokoppa, joka on jo liian pieni toppapuvun kanssa. Rattaat taas ovat kylmä nukkumapaikka pakkasilla. Olisikohan lämpöpussi hyvä ratkaisu? Tuleeko vauvalle herkästi liian kuuma, jos on toppapuku ja lämpöpussi päällä? Millaisilla säillä tällainen yhdistelmä on sopiva?Babyidealla näkyi olevan myynnissä Eisbärchen-merkkinen lämpöpussi, onkohan hyvä? Kuinkahan pitkä käyttöaika näillä on? Suositele, jos jostakin merkistä on hyviä kokemuksia. Mielellään käyttöaika saisi olla pitkä.

Kommentit (7)

joka on ainakinpitkäikäinen, sen verran pitkä, että tila ei lopu kesken.

Ostin omani täältä helsingin myymälästä, mutta varmaan muissakin myymälöissä tuota on.niin ja netissä.

Sitä toivoin kun se on monipuolinen. Aukeaa kokonaan tarvittaessa,

siitä saa " housut" eli vetoketjuilla tehdään lahkeet niin että rattaan

jalkojenvälinauhakin toimii ilman pujottelua pussin läpi. Lahkeet saa pidennettyä kun tenava kasvaa ja lahkeista saa kengätkin läpi niin ettei pussi sisältä kurastu sitten kun jo kävelläänkin. Meillä se toimii

turvaistuimessakin noiden lahkeiden ansioista, joskin on aika paksu siihen käyttöön.

Viime talvena olin kyllä kateellinen, kun hän laittoin omalle vauvalle päälle hatun ja pienen villapaidan (tai kevyttoppapuvun, tai pienillä pakkasasteilla vaan hatun) ja minä puin omalle vaikka mitä vaatteita. Sivusta aktsoen vaikutti tosi kätevältä. Jos lämmin pussi, sitten ei tarvikaan hirveesti toppapukija ym, mutta ostaessa kannattaa katsoa, miten hyvin saa pään ympäriltä kiinni jne, jos ylhäältä hyvin avoin häviä koko idea.

Tuo kaverillani oli kyllä suht kallis pussi, mielestäni lähellä 100e.

vaunuissa, jonka merkistä ei ole hajuakaan. Ostettiin paikallisesta lastentarvikkeita myyvästä liikkeestä. Siinä on kuitenkin liukas vettähylkivä pinta ja sisäpuolella fleeceä ja niiden välissä muhkea toppaus. Epäröin tuon ostoa, kun luulin että se on varmaan liian kuuma mutta eipä vaan ole ollut ollenkaan liian kuuma. Nytkin pussi on ihan kiinni ollut ja lapsella päällä ÄP:n toppahaalari, jonka alla vielä pari vaatekertaa ja hikinen ei ole lapsi ollut (lämmintä ulkona 5-7ast.). Pussiin kuitenkin menee ilmaa yläkautta aikalailla mikä viilentää. Pelkkä fleecepussi on ainakin liian kylmä, niitä jossain näin myynnissä. Babyidean pussin nyt ostaisin, jos en olisi tuota ennättänyt hankkia. On varmasti oikein hyvä lämpöpussi eikä pahan hintainen. Tuo meidän pussi oli myös edullinen 39e.

Ja on ollut tosi hyvä. Pussissa on vetoketju edessä joka on helppo laittaa kiinni, ei tarvits sivuilta etsiä. Kangas on vettä ainakin hylkivää ja tuulta pitävää liukasta kangasta, vuori fleeceä. On reilun pituinen meillä kohta 2v mahtuu sinne hyvin nukkumaan. Pussissa on reiät rattaiden valjaille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat