Onko kenelläkään käytettyä tuontiautoa?

Vierailija

Millaisia kokemuksia?Meillä mies toi jonkin aikaa sitten Saksasta HIENON C-sarjan farmari Mersun, todella tyylikäs musta ja mielettömän tehokas.

Ollaan oltu tosi tyytyväisiä, tosin auto onkin miltei uudenkarhea.

Miehen oli helppo hakea auto, kun kaverinsa on hakenut ennenkin(oli mukana) ja mieheni on muutenkin todella taitava myös autoasioissa, sekä osaa puhua saksaa.Mieheni joutui vain opettelemaan uuden ajotyylin, nyt voi ajaa näyttävästi muita nöyryyttäen, eikä tarvitse käyttää vilkkua. Tyylikkäät etusumuvalotkin on Mersussamme.

Kyllä on naapurit ja muut Malminkartanolaiset kateellisia hienolle mersullemme.

Kommentit (13)

Taidatte tosiaan olla kateellisia niille joilla on kallis auto yms.Meidän perheessä on käytettynä Suomeen tuotu Audi A6, mielettömän paljon varusteita ja on todella nautinnollinen ajaa sekä matkustaa.

On vaan todella kallis ylläpitää, sen siitä saa kun duunari haluaa esittää rikasta.Se on totta että PREMIUM-auto näyttää käyvän monille kateeksi, mieheni sanoi että " haastajia" liikenteessä ei ollut kun ajeli entisellä 626 Mazdallamme, silloin kaikki vain ajoi nopeasti ohi.Meillä on hieno auto, mutta ei mun tarvi sillä päteä. Miksi pitäisi? Onhan sillä hyvä ajaa ja turvallinenkin on, mutta en minä saa mitään värinöitä siitä, että joku ajaa Toyotalla ja me sentään upealla tuonti-Volvolla... Kyllähän se Toyotakin ajaa saman asian, vie matkustajan paikasta A paikkaan B. Ja joku tykkää enemään siitä autosta eikä hänen mielipiteensä ole minun omaani huonompi.Joten ei, en ole kateellinen. En vain ymmärrä, että miten joku voisi oikeasti tehdä näin moukkamaisia aloituksia muuten kuin provoilumielessä.

Meillä on ihan uutena tänä vuonna täältä Suomesta ostettu nelivetoinen turbo-Volvo V70, siinä on mm. sporttiset etusumuvalot.Corolla-ääliöt ne on niitä kateellisia.

Keksi seuraavalla kerralla parempi. Se " muut ajaa talvirenkailla ja meidän mies kaahailee kesärenkailla hyvällä ja kalliilla autolla" oli tätä parempi. Eli lievää taantumaa...Vierailija:

Lainaus:


kerroin että Mersumme on miltei uuden karhea, tarkoittaa että on vm. 2002 ja erittäin vähän ajettu.AP

Perheessämme oli aiemmin Avensis, vuosi sitten vaihdoimme suht uuteen Volvo S80:seen, tosin ei ole tuontiauto.

Todella hyvä että pääsimme eroon siitä apinakiikusta ja vaihdoimme kunnon autoon.

Suomeen. Siinä tilanteessa kannattaisi hankkia se C-Mersu ihan täältä Suomesta.Voisitko sinä ap jo keksiä jonkun muun kuin tän autoprovon? Alkaa mennä jo hiukan vanhaksi, etenkään kun et näy mistää mitään tietävän. Mitä tyydytystä näistä saat?

kateellisia. Voisi sitä kai jollain muullakin välillä provoilla kuin tällä autojutulla. Ei me höppänät av-mammatkaan ihan kaikkea niellä ;)Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat