Vuotoa vaikka synnytyksestä jo yli 4 kk!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onkohan minussa jokin vialla, kun edelleen tulee lähes päivittäin enemmän tai vähemmän veristä vuotoa, hyvin pieniä määriä kylläkin. Ensimmäinen lapseni syntyi sektiolla, joten ei ole vertailukohtaa aiempaan. Sain synnytyksessä toisen asteen repeämät, mutta ne on kyllä ihan hyvin parantuneet.

Kommentit (3)

Jälkitarkastuksessa oli kaikki lääkärin mukaan ok. NEuvolassa kuitenkin kysäisin että onko normaalia että vielä 4 kk synnytyksestä oli vuotoa ja rasituksen jälkeen särkyä. KEhottivat menemään lääkäriin. Koska omalääkärille olisi joutunut odottamaan, menin yksityiselle. Onneksi, sillä siellä gynekologi huomasi että tikit olivat revenneet ennenaikaisesti ja sen takia oli muodostunut arpikudosta joka olisi kuulemma aina vaivannut. Hän poltti arpikudokset siinä samassa ja vaivat katosivat heti!

Hei,En halua pelotella, mutta niukka vuoto voisi kertoa kohdun ulkopuolisesta raskaudesta? Mulla nimittäin kävi niin. Sektio maaliskuussa, menkat alkoivat heti seuraavassa kuussa ja tulivat koko ajan normaalisti, kunnes yhtäkkiä elokuussa menkat olivat runsaammat ja jatkuivat pienenä tiputteluna 2 viikkoa. Lääkärissä totesivat kohdun ulkopuolisen raskauden! Tähystysleikkauksella poistettiin toinen munajohdin, koska alkio oli ehtinyt jo 1kk ikään ja niin suureksi, että oli vaurioittanut toisen johtimen.Eipä kukaan sanonut sektioleikkauksen jälkeen sairaalassa, että seuraavan puolen vuoden aikana on suurempi riski kohdun ulkopuoliseen raskauteen, kun on tehty lantioalueen leikkauksia. :(Ja imetän siis edelleen, vauva 8kk.

Oli kovasti vuotoa vielä n 3 -4kk synnytyksestä, jälkitark kaikki piti olla ok, mutta kun kävin yksityisellä gynellä, niin ultrassa näkyi istukasta jäänyt pala. Vaikka oli täydellinen istukka. Tuli se biitti (aika iso muuten, pelästyin aika tavalla) itsekseen onneksi pois sen vuodon mukana, muuten olisi kaavinta ollut edessä. Pieni rähmäle on vieläkin jäljellä, mutta pitäisi senkin sieltä tulla kunhan menkat alkaa. Nyt mennyt 6 kk.Kannattaa käydä lääkärillä ja kattoa ultralla että kaikki ok!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat