Höh. En pääse rekisteröitymään irc-galleriaan..

Vierailija

Sähköpostiosote ei kuulema ole luotettava, eikä missään lue mihin se 1,40e tekstiviesti pitäisi lähettää. Osaatteko auttaa.?

Olisin NIIN halunnu liittyä perseisiin käsiin ;)

Kommentit (10)

Vierailija

Siinä näytetään ns. kännykän näytössä tilausohjeet ja niistä kolmesta " näytöstä" oikealla reunassa on varmennusviestin ohjeet... Kokeileppas!

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:

Mihin se viesti lähetetään? Kun se rekisteröityminen tosiaan loppuu sille sivulle, mihin kirjotetaan henkilötiedot jne.
Katoppa sinne sivun ylälaitaan, herjaako se siellä jotain? (punaisella lukee?!) Onko esim. henk.tunnus oikein? Siitä sivulta kun pääset eteenpäin niin tulee se tekstarivarmistus.

Vierailija

Mulla oli ihan sama juttu. Ja se luotettava sähköposti meinaa sitä että sulla ilmeisesti on joku tällanen ilmainen s-posti kuten hotmail, luukku tms. Eli laitappas se viesti niin pääset etenemään ja liittymään meidän yhteisöön! Kiva että saadaan taas uusi jäsen! Tervetuloa :)t.yks perseinen käsi ;)

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Mutta seuraavalle sivulle ei pääse, tulee vaan sama teksti.

Plääh.
Siis et pääse jatkamaan laisinkaan. Mulla tuli kans se että s-postiosoite ei oo luotettava, mutta siitä huolimatta pääsin eteenpäin. Kokeile aloittaa koko systeemi alusta. Jos ei onnistu niin laita irc-gallerialle sähköpostia että sun rekisteröityminen ei onnistu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat