Oletko koskaan masturboinut työpaikalla?

Vierailija

Minä olen, veskissä, useita kertoja. Huh, hävettää tunnustaa ;)

Kommentit (13)

Vierailija

mä olen kovasti treenannut ennenkuin miehen kanssa aloin hommailemaan :)eli opettelin tekemään sen niin, et jännitän alapään lihaksia ja saan jopa ilman käsiä ja ilman reisien puristusta yksikseni, mutta siihen menee aikaa paljon. jos olen yhdynnässä, niin saan nopeasti kun miehen penis tuo lisäapuja. teen tuota reisipuristusta yksikseni yleensä niin, et ensin kohdistan puristuksen klittaan, saan orkun, sitten puristan emättimen suuaukkoa ja emätintä ja saan heti perään toisen vähän erilaisen.voisin kuvitella, että yhdynnässä saisit sinäkin varsin helposti jos esim. menet kyljelle ja ristit reidet ja puristat niitä samalla kun mies tulee takaapäin. tai olet mahallasi / polvillasi reidet ristissä ja mies tulee takaapäin :) kokeiles joskus :))

Vierailija

Saatko helposti yhdynnässä orgasmin? Itse en saa juuri koskaan yhdynnässä tai käsillä kiihottamalla, mutta reisiä puristamalla äärettömänhelposti ja nopeasti ja ihan missä vaan.

Vierailija

yhdynnästä muuten vaan ja kun kuitenkaan ongelma ei ole se etten saisi ylipäätään orgasmia, mutta oishan se ihan kivaa yhdynnässäkin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat