Vauva kääntynyt vielä vkon 38 jälkeen

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kuulisin mieluusti rohkaisevia kertomuksia siitä, kuinka vauva on kääntynyt perätilasta pää alaspäin vielä viikolla 38 tai sen jälkeen. Meidän vauveli majailee masussa istualteen, vaikka hänet jo kertaalleen oikein päin käännettiin. En niin millään haluaisi joutua leikattavaksi ja toisaalta perätilasynnytys tuntuu liian pelottavalta.marina 38+3

Kommentit (3)

jep jep. minulla oli viime syksynä 38+4 kun (äidin) vilkkaan päivän iltana supisteli NIIN, että pohdin jo pitääkö ruveta synnärille lähteen..

seuraavana päivänä nlas lääkäri totesi aiemmin rt:ssa olleen vaavin pyörähtäneen istumaan! huh ja hui! oli mul vaan että mitäs nyt. no seuraavalle päivälle keskussairaalaan ultraan ja arvioihin mitä tehdään (2. lapsi). no ultrassa lääkäri totesi, että pieni oli kääntynyt takaisin raivotarjontaan. sanoi vielä, että jos kääntyy näin myöhään viel pää ylöspäin niin takaisinkääntymistä ei välttämättä edes huomaa, juuri kuten minäkään en asiaa tiennyt..

rv 38+5 painoarvio vähän yli 3kiloa ja oli nyt sitten edelleen 39+3 rt:ssä mutta vielä muuten ylhäällä (tosin ei edelliset viisi ole nekään laskeutuneet kuin vasta vähän enen ponnistusvaihetta " jysähtäneet" -ai että se on karmea TUNNE)ukule 39+5

Kiva kuulla minnamailis, et teidän vaavinne kääntyi. Mutta taitaa olla aika harvinaista, että niin käy. Meidän masukki ei vain tajua omaa parastaan ja kökkii masussa edelleen perätilassa, rv nyt 39+3. Perjantaina käynti Kättärillä, jolloin arvioidaan vauvan koko ja keskustellaan alakautta synnyttämisestä tarkemmin. Siihen kuitenkin päädyimme.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat