Onko täällä muita joilla saattaa syntyä kaksi lasta samalle vuodelle?

Vierailija

Tai on joskus syntynyt.

En nyt puhu kaksosien tai kolmosien odottajista. Itselläni esikoinen syntyi 9.1 ja nyt on seuraavan laskettu aika on 28.12. Jos kuopus ottaa yhtään mallia isosiskostaan niin todennäköisesti syntyy vielä tämän vuoden puolella eikä mene yliaikaiseksi.

Sivut

Kommentit (23)

Yksi vauva tammikuun alussa ja sit loppuvuodesta kaksoset. Voi vain kuvitella, millainen katastrofin paikka se on ollut - ainakin sukulaisille.. ja varmasti äidille ja isälle itselleen.Siis joojoo, opettajana tiedän, että eri luokkia suositaan, mutta onhan siitä paljon vaivaakin: usein eri kouluajat, eli toinen menee kasiin, toinen ysiin.

- Eivät voi kulkea yhdessä koulumatkaa ja jos pitää viedä vaikka autolla, on melkoista eestaas ajoa.

- Myös luokilla eri ohjelmat, eli tekee duunia läpi vuoden (myyjäiset, keräykset jne.)ja lähtee Lappiin leirikouluun. Toinen luokka lähtee vanhempien kustannuksella Puuhamaahan.

- Kokeet eri päivinä, eli jos olisi samana päivänä, kumpikaan ei pääse häiritsemään toisen lukemista niin paljon.Pikkuserkkuni ovat syntyneet samana vuonna. Omat lapseni ovat vuoden ikäerolla, eri vuosina. Hyvin pärjää, kun ottaa pärjäämisasenteen!

eivät siis ole syntyneet samana vuonna, mutta ap:lle ja muille rohkaisuksi että kyllä sitä pärjää!!Sen sijaan ystävälläni on kaksoset jotka ovat syntyneet eri vuonna ;) Ensimmäinen tuli joulukuun 31.pvä kello 23.57 ja toinen tammikuun 1. 00.10

vanhin poika 10 v, sitten poika 7 v ja tyttö 6 v. Ei ole isommista pojista paljon seuraa tytölle. Eli 7v leikkii iso-veljen kanssa mieluummin kuin pikku-siskon kanssa. Se siitä seurasta!!! Ja jatkuvaa tappelua!Voin kokemuksestsa sanoa, että rankkaa tulee olemaan. Eihän kehosi ole toipinut edellisestä synnytyksestä, kun pitäisi olla jo seuraavaa tekemässä. Yllä mainitussa tapauksessa nuorimmalle tulikin hieman terveydellisiä ongelmia...Ja se on tosi mukavaa sinun imetellä kuopusta, kun vanhemmalla ei ole vielä ' aivoja' . Tekee kaikenlaista pahaa sen ajan, kun olet tississä kiinni.

Esikoinen syntyi helmikuun alussa ja seuraava seuraavan vuoden tammikuun alkupuolella. Eivät siis ole samalle luokalle menossa, kun kohta koulun aloittavat. Ei kuitenkaan paljosta ole kiinni... :)

Vierailija:

Lainaus:


Siis joojoo, opettajana tiedän, että eri luokkia suositaan, mutta onhan siitä paljon vaivaakin: usein eri kouluajat, eli toinen menee kasiin, toinen ysiin.

- Eivät voi kulkea yhdessä koulumatkaa ja jos pitää viedä vaikka autolla, on melkoista eestaas ajoa.

- Myös luokilla eri ohjelmat, eli tekee duunia läpi vuoden (myyjäiset, keräykset jne.)ja lähtee Lappiin leirikouluun. Toinen luokka lähtee vanhempien kustannuksella Puuhamaahan.

- Kokeet eri päivinä, eli jos olisi samana päivänä, kumpikaan ei pääse häiritsemään toisen lukemista niin paljon.
Mä en voisi kuvitellakaan laittavani samalle luokalle. Lapsista nyt on vähän vaivaakin joskus, ovat yksilöitä, niitä saa erikseen kohdella, kuskata harrastuksiin jne... Ihan vain lapsen näkökannalta ehdottomasti eri luokille.

Vierailija:

Lainaus:


Mutta varmasti jos syntyvät samana vuonna ja nuorin on henkisesti valmis menemään kouluun. Miksikäs siis ei.
Niin, miksikäs ei... Kannattaa kyllä harkita vielä. Tai niin tietysti teettekin, onhan siihen aikaa. Ainakin samalle luokalle en varmaan laittaisi. Moni haluaa kaksosetkin eri luokille. Voisi olla aika paineet kun ollaan vähän niin kuin kaksoset, mutta sitten kuitenkin toinen on sen vuoden nuorempi...

Ja voihan esikoinen mennä vuotta aikaisemmin kouluun? Siis jos on valmis menemään.

Toinen oli syntynyt tammikuussa ja toinen marraskuussa. Lapsena se oli jotenkin ihan luonnollinen juttu kaksoset oli paljon ihmeellisempi asia. Nyt kun omiakin lapsia on siunaantunut olen välillä miettinyt että kyllä se varmasti on pelihenkeä näiden lasten vanhemmilta vaatinut vauva-aikana...

Vuoden ikäisen saat naulittua millä vaan houkuttimella paikalleen (avainnipuu, wau!) , kun ei vielä osaa keksiä kepposia. Isommalla ne aivot niitä kehittelee, ei noin pienellä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat