Mita mun pitaisi tehda jotta olisin " huoliteltu ja virolaisempi" suomalainen nainen? pistakaa siis listaa toimenpiteista, mita pitais mie...

Vierailija

tamaan miesten silmiä=

Sivut

Kommentit (62)

kaikki aina puhuu et mukaa hirveesti pidetään muka dieetti. se taitaa olla fin läskien harrastus. ihmiset ei osa tääl syyä. me ei laihutetaa ollenkaa, me ollaan sentaki hyväs kunnos ja hienon näköisi ku me syömme kaikke ja KOHTUULISESTI. ei sille ku tääl pulla ja pulla kokoaikaa, ei mikään ihmee.

taitaa sulle olla käyny samalailla... siitä popsi

hoh jah teitä ku oote nii onnetomi. muuta keksiny ku et joo ne varmaa sit onki tommosi ku otti hernee nenä. no huh huh. aika säälittävä. ei kyl muuta sanottava tommosille.

ja sama juttu selittää virolaisten + venäl naisten prostituoituna olon kuin joidenki ns hyväosaisten suomal opiskelijatyttöjen seksin myynnn - se on halu paremmasta elintasosta. kaikki varmaan sen tietää kuinka tosi huonot palkat ns idässä on akateemisesti sivistyneillä, vars valtion palkoilla jos joutuu olemaan. yhdessä vaiheessa monet suomeen tulevat tod lukeneita ihmisiä.

- samoin silloin kun kirjoitin koulutustasosta ja prostituutiosta. Tuskin valtion virkamies (matalapalkkainenkin) on vastaanottamassa ketään turistia bordellissa. Jos hän tienaa seksin myynnillä, se tarkoittaa satunnaista keikkaa rajan tälle puolelle. Tuloilla voikin perhe elää edes hiukan leveämmin jonkun aikaa.

Eli värjää tukkasi huonoilla kotivärjäyksillä keltaiseksi ja anna sen kasvaa 70-luvun hiustyyliin, älä syö, että pysyt laihana, just ja just vesirajan peittävä hame tai sittten halvat olevinaan-trendifarkut H&M:stä, värikäs paita, kohtuullisen avara kaula-aukko, tai vaihtoehtoisesti halpaa nahkaa koko asu, korkokengät, joiden toinen korko lintsottaa, karvareunuksinen pitkä " mafia-takki" , väärennetty Diorin laukku, meikkiä runsaasti silmiin ja punaa huuliin, rahvaanomainen asenne ja a vot, olet valmis.

Kyse on siitä, että sitä on järjetöntä VAATIA kaikilta naisilta. Jotkut eivät vain yksinkertaisesti pidä laittautumisesta tai arvosta edellä kuvatun laista ulkonäköä, barbilookia pitkine hiuksineen ja korkokenkineen. Moni mieskään ei tykkää " sutturoista" vaan arvostaa enemmän naisen henkisiä ominaisuuksia, kuten sivistyneisyyttä ja kypsyyttä.Kuvitelkaa joku ei niin kaunis tuntemanne suomalainen nainen tuossa kuvatunlaisessa verkkosukka-lookissa... Mieluummin sitä näyttää yksinkertaisesti rumalta kuin epätoivoiselta :D

Ja muistan kuin eilisen päivän sen ajan, kun " suruton" ja " huoramainen" pukeutumiseni herätti närkästystä. Eräs kaveri ihan sanoi, ettei saisi niin tarkoituksellisesti ärsyttää. Että hän kyllä valitsee mieluummin norjalaisneuleen ja farkut jalkaan, jottei vain näytä liian hempukalta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat