Vierailija

tamaan miesten silmiä=

Sivut

Kommentit (62)

kaikki aina puhuu et mukaa hirveesti pidetään muka dieetti. se taitaa olla fin läskien harrastus. ihmiset ei osa tääl syyä. me ei laihutetaa ollenkaa, me ollaan sentaki hyväs kunnos ja hienon näköisi ku me syömme kaikke ja KOHTUULISESTI. ei sille ku tääl pulla ja pulla kokoaikaa, ei mikään ihmee.

taitaa sulle olla käyny samalailla... siitä popsi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

hoh jah teitä ku oote nii onnetomi. muuta keksiny ku et joo ne varmaa sit onki tommosi ku otti hernee nenä. no huh huh. aika säälittävä. ei kyl muuta sanottava tommosille.

ja sama juttu selittää virolaisten + venäl naisten prostituoituna olon kuin joidenki ns hyväosaisten suomal opiskelijatyttöjen seksin myynnn - se on halu paremmasta elintasosta. kaikki varmaan sen tietää kuinka tosi huonot palkat ns idässä on akateemisesti sivistyneillä, vars valtion palkoilla jos joutuu olemaan. yhdessä vaiheessa monet suomeen tulevat tod lukeneita ihmisiä.

- samoin silloin kun kirjoitin koulutustasosta ja prostituutiosta. Tuskin valtion virkamies (matalapalkkainenkin) on vastaanottamassa ketään turistia bordellissa. Jos hän tienaa seksin myynnillä, se tarkoittaa satunnaista keikkaa rajan tälle puolelle. Tuloilla voikin perhe elää edes hiukan leveämmin jonkun aikaa.

Eli värjää tukkasi huonoilla kotivärjäyksillä keltaiseksi ja anna sen kasvaa 70-luvun hiustyyliin, älä syö, että pysyt laihana, just ja just vesirajan peittävä hame tai sittten halvat olevinaan-trendifarkut H&M:stä, värikäs paita, kohtuullisen avara kaula-aukko, tai vaihtoehtoisesti halpaa nahkaa koko asu, korkokengät, joiden toinen korko lintsottaa, karvareunuksinen pitkä " mafia-takki" , väärennetty Diorin laukku, meikkiä runsaasti silmiin ja punaa huuliin, rahvaanomainen asenne ja a vot, olet valmis.

Kyse on siitä, että sitä on järjetöntä VAATIA kaikilta naisilta. Jotkut eivät vain yksinkertaisesti pidä laittautumisesta tai arvosta edellä kuvatun laista ulkonäköä, barbilookia pitkine hiuksineen ja korkokenkineen. Moni mieskään ei tykkää " sutturoista" vaan arvostaa enemmän naisen henkisiä ominaisuuksia, kuten sivistyneisyyttä ja kypsyyttä.Kuvitelkaa joku ei niin kaunis tuntemanne suomalainen nainen tuossa kuvatunlaisessa verkkosukka-lookissa... Mieluummin sitä näyttää yksinkertaisesti rumalta kuin epätoivoiselta :D

Ja muistan kuin eilisen päivän sen ajan, kun " suruton" ja " huoramainen" pukeutumiseni herätti närkästystä. Eräs kaveri ihan sanoi, ettei saisi niin tarkoituksellisesti ärsyttää. Että hän kyllä valitsee mieluummin norjalaisneuleen ja farkut jalkaan, jottei vain näytä liian hempukalta.

tukkaa jotta olisivat ÄLYKKÄITÄ. Mutta arvatkaa mitä? Ulkonäöllä ei ole mitään yhteyttä älykkyyteen. Seksikäs pimu saattaa olla superälykäs kuten ruma ja läskikin. Sellainen nainen, joka luulee että itsensä ulkonäön jätkämäiseksi muuttaminen tekee hänestä älykkään, ei voi olla älykäs. Virossa naiset ajattelevat aivan toisin, sen takia ne on kauniita. Miksi keski-ikäiset suomalaiset naiset rumentavat itseään kynimällä tukkansa superlyhyeksi ja lopettavat meikkaamisen????

- Lopeta jäkätys, kunnioita miehiä niinkuin KUVITTELET kunnioittavasi kaikkia ihmisiä. Näytä että arvostat miehiä

- Älä häpeä olla naisellinen, vaikka oletkin sitä mieltä, että naisten pitää saada samaa palkkaa kuin miesten

- Älä liiku kuin bulgarialainen kiekonheittäjä

- Ymmärrä, että myös sinä kuulut esteettiseen ympäristöön. Miksi vaadit kauniita tauluja/verhoja/koteja jne, jos itse olet kuin harakan perse, koska jätät itsesi hoitamatta?Saati ystävällistä ja älykästä. Itse asiassa nämä maantijyrät taitavat olla niitä ilkeimpiä, kun huorittelevat naisia pelkän kansallisuuden tai pukeutumistyylin perusteella....

tuodaan naisia seksitöihin? Tietysti voi olla vuokrattu asuntoja, mutta ei sellaista bordellitoimintaa kuin punaisten lyhtyjen -meininki.Toiseksi: olen suomalainen opiskelija, mutta en ansaitse rahaa seksiä myymällä, vaan elän vapaaehtoisessa selibaatissa jo viidettä vuotta.

Kommunismin aikoina ulkonäköä ei saanut korostaa ja miehet ja naiset pukeutuivat pitkälti samoin. Nyt, kun Viro (ja muut itäblogin maat) ovat vapautuneet kommunismista, he haluavat tuoda seksuaalisuuttaan ja naiseuttaan esiin. Viro ei ole tasa-arvoinen maa, niin kuin Suomi. Siellä monet naiset etsivät rikasta elättäjää itselleen ja ulkonäön korostaminen on yksi tapa tehdä se. Suomalaiset naiset ovat paljon vähemmän ulkonäkökeskeisiä kun naapurinsa. He pitävät esimerkiksi työntekoa tärkeämpänä arvona kuin miesten miellyttämistä. Olemme siis erilaisia. Minua inhottaa puolin ja toisin esiintyvä toisten tuomitseminen ja yleistysten esittäminen. Suomalaiset eivät ole sen rumempia tai lihavampia kuin virolaiset kanssasisarensa, eivätkä virolaiset naiset ole kaikki prostituoituja. Molemmissa maissa olen tavannut ihmeellisiä, älykkäitä ja kauniita naisia.

se on ihan naurettava väite..niinkuin sekin että kaikki suomalaiset olisivat rumia ja läskejäOn molemmissa kansoissa niitä kauniita ja ei-niin kauniita ihmisiäJoten voisitteko pliiis lopettaa sen minihame ja saappaat-yhdistelmä=huora-nimittelyn, koska itsekin suomalaiset käyttävät hameita ja saappaita

Onkos suomalaisetkin samalaisesti huoria?Ja Suomessakin on näitä huoria, ihan supisuomalaisia, mutta miksei niistä puhuta? Esimerkiksi otettakoon se kaunotar&nörtti-ohjelmasta se blondi (en muista nimeä), ni eikös vain sekin ollut huorana?Katsokaapas naiset peiliin ja lopettakaa se kateellisuus kauneimpia ihmisiä kohtaan kuin olette itse, olivatpa ne vaikka kiinalaisia taikka suomalaisia.Ja hymyilkää muille ihmisille ja olkaa ystävällisiä! Se jo kaunistaa jokaista ihmistäTerveisin virolainen nainen, joka asunut Suomessa yli puolet elämästään :)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat