Vierailija

Kommentit (6)

huuhdot, laitat kattilaan takas kera maidon ja voin ja kiehautat. Lopuksi lisäät suolan.

Toiset keittää makaronit maidossa, mutta itse olen oppinut tekemään näin ja hyvää tulee. Mulla oli muuten makaronivelli suurta herkkua raskausaikana, joka ilta piti keittää...

Pitää vain sekoittaa paljon, ettei maito pala pohjaan ja pienellä lämmöllä. Tullee " täyteläisempi" maku niin. Eli makaronit kattilaan ja maitoa perään, keittelet hämmentäen ja lisäät maitoa välillä jos on tarvis. Kun on kypsää, niin mausta suolalla ja ehkä voisilmä sekaan :)

ne makaronit, mutta se on aika hidasta. Toisaalta siitä tulee kyllä tosi hyvää. Täytyy ehkä koittaa tuota vehnäjauhoilla suurustamista ens kerralla. Meillä syödään aina piippuvelliä eli makaronivelliä, kun ollaan sairaana.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat