Vierailija

Kommentit (6)

Joutuukohan sekin VAUVA (isoveljensä tavoin) jo muutaman kk ikäisenä vieraalle hoitoon, kun mamman pitää päästä hoitamaan uraansa ja toteuttamaan itseään..?

Ella-Miinoja et takuulla tapaa joka niemessä ja notkelmassa, samoin kuin et Otso-Anteroitakaan.Ihan jos saan suoraan sanoa, olet kykysi ajatella elämää kaikessa sen moninaisuudessaan on aika vajavainen.Kuinka voit arvostella toista ihmistä non suorasukaisesti, kun et edes tunne häntä?t.3

Mikäs sinä sitten olet arvostelemaan esimerkiksi minun " kykyäni ajatella elämää" , kun et taatusti minua tunne näiden parin rivin perusteella... Voisin minäkin nälväistä yhtä ja toista vaikkapa sinun KIRJOITUSTAIDOISTASI noiden riviesi perusteella, mutta en jaksa alkaa jaarittelemaan...Tuskin tuota tyttöä kutsutaan jokapäiväisessä elämässä Ella-Miinaksi, vaan luultavasti pelkäksi Ellaksi. Ja tuo Piia-Noorahan on julkkis, josta on ollut juttua metrikaupalla ja tuskin on mitään keksittyjä jutut siitä, että hän pyöräytettyään poikansa, lähti melkein saman tien vauva kainalossa viettämään hotellielämää työn perässä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat